Antibacteriële zeep - Hygienesupply.nl

Om altijd verzekerd te zijn van de nodige hygiëne binnen uw bedrijf is de aanwezigheid van antibacteriële zeep uiteraard onmisbaar. Al onze desinfecterende zepen voldoen aan alle strenge veiligheidseisen en zijn dan ook zeer geschikt voor industriële high-care zones, food processing zones, farmaceutische industrie, laboratoria, ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Bent u op zoek naar professionele antibacteriële zeep of andere desinfectiemiddelen voor uw bedrijf of organisatie? Hygienesupply.nl levert uw benodigde schoonmaakproducten en desinfectiemiddelen direct uit voorraad.

Wij hebben de volgende antibacteriële zeep op voorraad:

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle antibacteriële zeep

Toont het enige resultaat

Sorteer op

Hoe werkt antibacteriële zeep?

Voor hygiënisch schone handen kunt u kiezen uit verschillende typen handdesinfectie producten. Daarbij kunt u kiezen uit producten die ontsmetten en desinfecteren of juist alleen reinigen. Een antibacteriële zeep doodt bacteriën, virussen, schimmels en gisten door werkzame stoffen zoals ethanol, isopropanol en sterilon. De toegevoegde stof glycerine helpt een schrale huid voorkomen en geeft de huid een zacht en glad gevoel.

De toepassing van antibacteriële zeep

Antibacteriële zeep wordt voornamelijk gebruikt in situaties waarbij de handen niet vuil lijken, maar wel besmet kunnen zijn met micro-organismen. In restaurants, ziekenhuizen of bedrijven waar voeding of medicijnen worden verwerkt is een goede handhygiëne echt een must. Let er wel op dat desinfectiezeep alleen niet volstaat: het heeft geen reinigende werking waardoor zichtbaar vuil niet verwijdert zal worden. Antibacteriële zeep en een andere reinigingszeep moeten in feite naast elkaar gebruikt worden en elkaar vervolledigen.

Wat zijn de voordelen van antibacteriële zeep?

Antibacteriële zeep is onder meer te verkrijgen als handzeep, foamzeep en lotionzeep waarbij u de keuze heeft uit verschillende verpakkingen. Hygienesupply.nl heeft ook antibacteriële zeep voor dispenseres. Hierdoor wordt het voor uw personeel makkelijker om een goede handhygiëne te hanteren. Uit onderzoek blijkt dat 15 tot 30 procent van de ziekenhuisinfecties voorkomen kunnen worden door een beter handhygiëne te hanteren. Door uw handen nauwkeurig te wassen en te desinfecteren met antibacteriële zeep draagt u bij aan de patiëntveiligheid in zorginstellingen en aan de voedselveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie en voorkomt u verspreiding van ongewenste en schadelijke micro-organismen.

Online bestellen of advies nodig?

Bestel uw antibacteriële zeep eenvoudig op Hygienesupply.nl. Heeft u vragen of advies nodig over reinigen en desinfecteren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van hygiëne in de horeca, gezondheidszorg, voedselindustrie, transportsector, detailhandel en onderwijs. Naast antibacteriële zeep hebben wij nog andere reinigingsmiddelen voor het ontsmetten van handen of het desinfecteren van gladde oppervlakken in ons assortiment, zoals handdesinfectiemiddelen, desinfectie sprays en dispensers voor desinfectiemiddelen.