Steripower desinfectie unit displays en wandhouders

Steripower heeft diverse soorten handdesinfectie units waarbij u zonder aanraking uw handen kan desinfecteren. Uiteraard is het een must om deze handdesinfectie units netjes op te hangen aan de muur met een wandhouder of netjes op een display te hangen. Op deze wijze kunt u de handhygiëne binnen uw bedrijf of binnen uw zorginstelling namelijk een prominente rol geven. Wanneer uw een extra aandacht wilt trekken met uw Steripower display is het uiteraard ook nog mogelijk om deze te voorzien van reclame-uitingen en of tekst en uitleg omtrent het desinfecteren van uw handen. De Steripower displays hebben allemaal een modern design en worden gemaakt van duurzame sterke materialen. Tevens is het mogelijk om een display te krijgen met een display houder voor een tablet. Op deze wijze is het mogelijk promotionele acties of bedrijfsfilms af te spelen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Verschillende soorten displays voor steripower units

Voor iedere situatie is er wel een geschikte display. Denk bijvoorbeeld aan vloerdisplays. Deze vloer displays kunnen op iedere gewenste plek neergezet worden en vooral in combinatie met de steripower unit op accu geeft dit complete vrijheid. Er zijn ook wandmodellen het woord zegt het al deze worden gemonteerd op de muur in veel gevallen is dit een uitkomst wanneer er een stroompunt aanwezig is. Uiteraard zijn er ook verschillende soort materialen waar de display van gemaakt zijn. Denk bijvoorbeeld aan rvs-displays die perfect geschikt zijn voor het gebruik in ruimten waar hygiëne van groot belang is. Maar ook kunststof is zeker niet weg te denken, leverbaar in alle kleuren en maten. Voor iedere afdeling is er een display die geschikt is.

 

Bent u geïnteresseerd in een steripower unit met display?

Soms kan het een uitdaging zijn om een goede keuze te maken en te weten welke display op welke steripower unit past. Uiteraard helpen wij u graag bij deze keuze. Onze adviseurs staan voor u klaar om de specifieke eigenschappen te bespreken en op die wijze tot een goede keuze te komen. Neem vrijblijvend contact via info@hygienesupply.nl, onze contactpagina of via 0345-724900.