0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

GRATIS VERZENDING VANAF € 150 | SNELLE LEVERING | BESTELLEN OP REKENING

+31 (0)345 - 72 49 00

Rolhanddoekdispensers voor professioneel gebruik

Sanitaire ruimtes zijn de meest kwetsbare ruimtes binnen iedere organisatie. Het is een grote verzamelplaats voor bacteriën, die gemakkelijk overgedragen kunnen worden van persoon op persoon. Hierom is het van belang dat u de (drukbezochte) toiletruimtes binnen uw organisatie zo praktisch en hygiënisch mogelijk inricht. Een van de belangrijkste aspecten van een goede hygiëne, is het wassen van de handen op de juiste manier. Het drogen van uw handen is eveneens van wezenlijk belang en moet op de juiste manier gebeuren. Maak hiervoor gebruik van de rolhanddoekdispensers van Hygienesupply.

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 AQUARIUS* Rolhanddoekdispenser 25 cm 6989 Wit - Kimberly Clark

AQUARIUS* Rolhanddoekdispenser 25 cm 6989 Wit - Kimberly Clark

€ 73,88 Excl. BTW € 89,39 Incl. BTW
AQUARIUS* Slimroll Rolhanddoekdispenser 6953 WIt - Kimberly Clark

AQUARIUS* Slimroll Rolhanddoekdispenser 6953 WIt - Kimberly Clark

€ 72,59 Excl. BTW € 87,83 Incl. BTW
AQUARIUS* Rolhanddoekdispenser 6959 Wit - Kimberly Clark

AQUARIUS* Rolhanddoekdispenser 6959 Wit - Kimberly Clark

€ 107,59 Excl. BTW € 130,18 Incl. BTW
KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Rolhanddoekdispenser 8976 RVS - Kimberly Clark
HCS Klem voor ophangrail Ø 22-32mm bruin

HCS Klem voor ophangrail Ø 22-32mm bruin

€ 4,58 Excl. BTW € 5,54 Incl. BTW

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Waarom gebruikmaken van rolhanddoekdispensers binnen uw organisatie?

Over het algemeen geldt dat de meeste mensen een voorkeur hebben voor het drogen van zijn of haar handen met behulp van papieren handdoekjes. Zo wordt beweerd dat papieren handdoekjes een stuk hygiënischer zijn dan bijvoorbeeld handdrogers. Dit omdat de verspreiding van bacteriën (bijvoorbeeld kruisbesmetting in de zorg) hiermee zoveel mogelijk wordt geminimaliseerd. Na het drogen van uw handen met papieren handdoekjes, blijven er vrijwel geen bacteriën achter op de huid, doordat u met het papier wrijft over het huidoppervlak. Daarnaast komen er geen micro-organismen vrij in de lucht. Dat maakt de rolhanddoekdispensers ideaal voor gebruik in drukbezochte toiletruimtes binnen onder andere de gezondheidszorg, het onderwijs en de voedingsmiddelenindustrie.


Rolhanddoekdispensers van Kimberly Clark

Hygienesupply biedt diverse soorten dispensers van Kimberly Clark aan voor handdoeken op rol. Deze kunnen gecombineerd worden met het daarvoor bestemde papier. Zo kunt u kiezen uit varianten waarbij de gebruiker zelf de handdoekjes uit de dispenser trekt, of elektrische no touch dispensers die papier uitgeven wanneer de gebruiker met zijn of haar hand langs de sensor zwaait. Kies voor handdoekroldispensers gemaakt van metaal, RVS of kunststof, afhankelijk van uw eigen voorkeur.

De dispensers van Kimberly Clark beschikken over een doek-voor-doek uitgifte. Op deze manier zal er geen contact plaatsvinden tussen de gebruiker en de rolhanddoekdispenser. Dit draagt weer bij aan de vermindering van kruisbesmetting en dus de hygiëne binnen uw organisatie.


Bestel diverse dispensers bij Hygienesupply

Naast dispensers voor papieren handdoekjes, bieden wij ook toiletroldispensers en zeepdispensers aan. Idealiter combineert u deze met elkaar, om tot een zo hygiënisch mogelijk resultaat te komen wat betreft de inrichting van de sanitaire ruimtes binnen uw organisatie. Heeft u vragen over het gebruik hiervan, of komt u er niet uit welke dispensers het beste passen bij uw bedrijf? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!