Description
Met de RayTemp 8 infrarood thermometer van ETI kunt u nauwkeurig en contactloos de temperatuur meten van voedingswaren (oppervlaktetemperatuur). De ETI RayTemp 3 is compact, licht in gewicht en eenvoudig in gebruik. De ETI RayTemp 8 kan in combinatie met een voeler Type K (niet meegeleverd) gebruikt worden om ook kerntemperaturen te meten tussen de -60 en 1370°C. De RayTemp 8 is ideaal voor de voedingsindustrie, grootkeukens en horeca.
-
Contactloos temperatuur meten van oppervlakten
-
Zeer nauwkeurig temperatuur meten tussen -60 en 500°C (infrarood)
-
Kan ook gebruikt worden i.c.m. een insteekvoeler
-
Temperatuurbereik met een insteekvoeler kan vergroot worden van -60 tot 1370°C
-
±1°C tussen de 0 en 65 °C, daarboven ±2%
-
Inclusief ijkcertificaat
-
Inclusief 2 x AAA batterijen
-
Tot 180 uur op een set batterijen
-
185 gram
-
Helder LCD scherm