Aluminium Vikan stelen in HACCP kleuren

Aluminium stelen van Vikan

De aluminium stelen die Vikan produceert zijn erg vaak terug te vinden in de diverse sectoren waarin hygiene een belangrijke rol speelt. De aluminium steel 2937 is de meest verkochte steel die Vikan in haar assortiment herbergt. Deze steel is een graag gezien stuk gereedschap omdat deze licht, sterk en erg comfortabel werkt. Uiteraard heeft deze aluminium steel dezelfde belangrijke voordelen die alle andere bezemstelen ook hebben. De belangrijkste hiervan is dat ook de aluminium stelen ontworpen zijn met het oog op hygiene. Een ander sterk punt van de aluminium stelen is dat ze een ergonomisch ontwerp hebben meegekregen. Heden ten dagen is ergonomie een belangrijke factor in de meeste voedsel producerende bedrijven.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle aluminium stelen

Toont alle 24 resultaten

Sorteer op

Aluminium stelen in HACCP kleuren

Ook de aluminium stelen van Vikan zijn geschikt om gebruikt te worden binnen uw kleurcoderingsprogramma. De stelen zijn leverbaar in 9 verschillende kleuren en daarom perfect aan te passen aan uw kleur zones binnen uw productiefaciliteit. Omdat de vegers, vloertrekkers en schrobbers ook allemaal in 9 verschillende kleuren leverbaar zijn is dit mooi op elkaar af te stemmen en creëert u een eenduidig beeld binnen uw kleur zones. De aluminium stelen van Vikan worden op deze wijze een belangrijke factor binnen uw productveiligheid omdat u door het gebruik van kleurcodering het risicio op kruisbesmetting minimaliseert.

Aluminium telescoopstelen

Binnen het assortiment van Vikan is er ook een brede range van aluminium telescoopstelen. Deze ergonomisch en duurzaam ontwikkelde telescoopstelen zijn uw partner wanneer u werkzaamheden op hoogte moet uitvoeren. U bevordert hiermee de veiligheid op de werkvloer omdat u met het gebruik van een telescoopsteel zelf op de grond kunt blijven staan en geen gebruik van ladders of trappen hoeft te maken. Daarnaast kan een telescoopsteel u soms ook kosten besparen denkt u maar eens aan het niet hoeven huren van een hoogwerker. Telescoopstelen zijn er in verschillende lengtes, van 2 meter3 meter tot wel 6 meter. Daarnaast heeft Vikan ook telescoopstelen met waterdoorvoer welke diverse aansluitingen hebben. Zo zijn er telescoopstelen met snelkoppelingen, slangpilaren en gardenakoppelingen