Waterontharder VWO-1700 (1700L per uur)

Artikelcode: VWO-1700

De VWO-1700 beschikt over een aantal zeer unieke eigenschappen, waaronder een exclusieve elektronische stuurklep, werkend op batterijen. U heeft met de VWO wandcontactdoos overbodig is! Bovendien wordt door de eigentijdse besturingstechnologie ruim 40% minder water verbruikt. Beter voor het milieu én een aanzienlijke kostenbesparing voor u. De VWO-1700 heeft een capaciteit van 1700 liter/uur.

Helaas, dit product is niet meer leverbaar

Description

Waterontharder VWO 1700 liter per uur 

De VWO-1700 beschikt over een aantal zeer unieke eigenschappen, waaronder een exclusieve elektronische stuurklep, werkend op batterijen. U heeft met de VWO wandcontactdoos overbodig is! Bovendien wordt door verbruikt. Beter voor het milieu én een aanzienlijke kostenbesparing voor u. De VWO-1700 heeft een capaciteit van 1700 liter/uur.

 

VWO-1700 waterontharder

de perfectie in waterontharding De waterontharder VWO-1700 is speciaal ontwikkeld voor de grootkeukenbranche, waarin waterkwaliteit een belangrijke rol vervult en de opstellingsruimte doorgaans beperkt is. De VWO-1700 is uitermate compact en kan daardoor gemakkelijk onder een werktafel worden geplaatst. De VWO-1700 kenmerkt zich door een aantal ‘slimme’ eigenschappen, zoals de batterijvoeding en de geïntegreerde monsterafnamepunten. Bovendien is de VWO-1700 heel gebruiksvriendelijk en zeer zuinig! Dit vertaalt zich in ca. 19% besparing op uw bedrijfskosten!

 

Voordelen van de waterontharder

– VWO-1700 Batterijvoeding met levensduur van 2-3 jaar (geen extra wandcontactdoos)
– Eenvoudig aan te sluiten middels robuuste bypass
– Laag zoutverbruik door efficiëntere besturingstechnologie
– Minder spoelwater (40% besparing)
– Zeer gebruiksvriendelijk o.a. door geïntegreerde monsterafnamepunten
– Optimale bescherming van uw grootkeukenapparatuur Duurzaam en milieuvriendelijk

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?