AQUARIUS* Rolhanddoekdispenser 6959 Wit – Kimberly Clark

Artikelcode: 6959
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

€ 118,40€ 106,56
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

AQUARIUS* Rolhanddoekdispenser 6959 Wit – Kimberly Clark

Een assortiment Rolhanddoek Dispensers, onderdeel van het AQUARIUS* assortiment toiletruimte producten, ontworpen voor betere hygiëne en efficiëntie en te zorgen voor een uitzonderlijke gebruikerservaring. Ideaal voor: uitgifte van vel-voor-vel KLEENEX® en SCOTT® Handdoeken op rol, zonder de dispenser te hoeven aanraken. Perfect voor drukke locaties, zoals toiletruimtes en werkplekken in kantoren, voedselverwerking en openbare ruimtes, zoals luchthavens en sportstadions; draagt bij tot vermindering van de kruisbesmetting en de verspreiding van bacteriën. Houdt kosten laag bij veel gebruik, eenvoudig onderhoud. Verkrijgbaar als: een witte No-Touch dispenser met drukknop of sleutel en restrol functie bevat meer dan 1.000 doeken per rol voor maximaal 500 drogingen, in een modern design, makkelijk te reinigen, geen stof of vuil ophopingen.

Verpakking: 1 Dispenser

Werkt met de volgende handdoeken:

Bijkomende informatie

EAN

5033848037568

Merk Aquarius
Hulp nodig?