Harde Vikan bezems

Harde vikan bezems

De harde bezems van Vikan onderscheiden zich door de kwaliteit waarmee ze geproduceerd zijn. Door de harde vezels die in het borstelblok aanwezig zijn zijn deze harde bezems uitermate geschikt voor grove en aangekoekte vervuiling. Daarnaast is zijn de harde bezems ook geschikt voor het buiten gebruik. Ook voor de harde bezems geld dat de ontwikkeling van deze borstelmaterialen zwaar onderhevig is aan de continu strenger worden eisen van de voedingsmiddelenindustrie. Zo zijn de grondstoffen waarvan deze bezems gemaakt zijn volledig FDA en Glass en Fork gecertificeerd. Dit betekent dat de harde Vikan bezems goedgekeurd zijn voor gebruik in ruimten waar voedingsmiddelen geproduceerd worden.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle harde bezems

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Harde bezems in HACCP kleuren

HACCP programma’s zijn tegenwoordig in de voedingsmiddelenindustrie niet meer weg te denken. Uiteraard moeten ook de gebruikte borstelsbezemsvloertrekkers en andere hulpmiddelen voor de schoonmaak gemakkelijk in deze systemen in te passen zijn. Vikan bezems zijn leverbaar in 9 verschillende kleuren zodat de geruisloos kunnen worden geïmplementeerd in uw kleurcoderingssysteem. U voorkomt hiermee dat de bezems gaan zwerven tussen diverse afdelingen wat kruisbesmettingen kan opleveren. Met de Vikan bezems realiseert u een effectieve en efficiënte reiniging en reduceert u de kans op kruisbesmettingen tussen verschillende afdelingen.

Ergonomische stelen en ophangsystemen voor bezems

Wanneer u een Vikan bezem aanschaft is het van belang dat u de bezemsteel uitzoekt die bij uw situatie past. Er zijn diverse soorten stelen uiteenlopend van rvs stelen tot ultra hygiëne stelen die volledig uit een stuk gegoten zijn. Het is voornamelijk erg belangrijk dat u de juiste lengte kiest zodat u ergonomisch kunt werken. Heden ten dagen is orde en netheid op de werkvloer een “hot issue” een ophangsysteem voor bezems biedt hier een uitkomst in. Wanneer u een gekleurd ophangsysteem gebruikt kunt u alle materialen netjes van de vloer af ophangen. En u stimuleert op deze manier ook het gebruik van de schoonmaakmaterialen omdat deze altijd klaar hangen om gebruikt te worden. Een juiste manier van opbergen is hygiënischer en verlengt de levensduur van uw borstelmaterialen.