Vikan nagelborstels in HACCP kleuren

Vikan nagelborstels

In de diverse branches waar hygiëne een grote rol speelt in het productie of verwerkingsproces is persoonlijke hygiëne van groot belang. Het wassen en desinfecteren van handen is een factor waar in de meeste bedrijven veel aandacht voor is. Echter het wassen en desinfecteren van handen alleen is niet genoeg. Onder onze nagels zitten heel veel ziektekiemen die wij gedurende de dag oppikken. Om dit goed te kunnen reinigen heeft Vikan nagelborstels in haar assortiment. De nagelborstels zijn gemaakt vaak massief polypropyleen wat van nature een bacterie werkende functie heeft. Door de borstelharen van polyester is het mogelijk om het vuil onder de nagels goed te verwijderen. Op deze wijze is het mogelijk een goede handhygiëne te bewerkstelligen.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle nagelborstels

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Hygiënische nagelborstels van Vikan

U kunt zich afvragen wat het verschil is tussen bijvoorbeeld een houten nagelborstel en een hygiënische nagelborstel van Vikan. Het grootste verschil zijn de grondstoffen waarvan de nagelborstels zijn geproduceerd. Vikan nagelborstels zijn gemaakt van grondstoffen die FDA en Glass&Fork gekeurd zijn. Dit betekent dat de borstels goedgekeurd zijn om gebruikt te worden in ruimten waar voedingsmiddelen bereid of geproduceerd worden. Een bijkomend voordeel van de Vikan nagelborstels is dat ze tot 121 graden Celsius te reinigen zijn. Dit is belangrijk aangezien er veel ziektekiemen en bacteriën onder onze nagels zitten die uiteindelijk dus ook in de nagelborstel terecht komen. Reinigen van de nagelborstel onder hoge temperatuur verzekert u dat de ongewenste micro organismen gedood worden.

Vikan nagelborstels ophangen

Wanneer uw personeel zijn handen gaat reinigen is het van groot belang dat de nagelborstels altijd voor het grijpen liggen. Wanneer uw personeel eerst op zoek moet gaan naar de nagelborstel word dit in de meeste gevallen gewoon overgeslagen. Vikan heeft ophangsystemen voor nagelborstels waarmee u uw nagelborstel hygiënische en ordelijk kunt ophangen. U zorgt hiermee dat u nagelborstel altijd op de juiste plaatst aanwezig is en dat de borstel hygiënisch en netjes opgeborgen word.