Vikan muur slanghouders

RVS Slanghouders

RVS slanghouders zijn een uitkomst bij het netjes en hygiënisch opbergen van uw slangen. Indien u uw slangen netjes ophangt op een RVS slanghouder heeft u minder kans op kapotte slangen. Een RVS slanghouder is bij uitstek geschikt voor het gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. Dit komt omdat RVS zeer goed schoon te houden is. Van nature is RVS een product waarop bacteriën minder snel groeien dan op andere producten. Het goed en netjes ophangen van uw slangen biedt ook nog eens een nette en veilige werkomgeving. Uiteraard wordt net als bij een ophangsysteem voor bezems de bereidheid om de slangen te gebruiken vergroot wanneer deze netjes beschikbaar hangen op een slanghouder.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle slanghouders

Toont het enige resultaat

Sorteer op

Vikan slanghouders voor op de muur

Vikan hecht enorm veel waarde aan de manier waarop hun materialen, en in dit geval slangen, worden opgeruimd. In steeds meer productiefaciliteiten worden 5S programma’s ingezet voor het systematisch opruimen van objecten. Uiteraard vallen hier de slangen en borstels en bezems ook onder. Vikan heeft daarom de slanghouder voor de op muur ontwikkeld. Met deze slanghouder neemt het opbergen van uw flexibele waterslangen weinig plek in. Tevens kunt u wanneer deze slangen op de muur hangen deze eenvoudig mee reinigen door de slang gewoon compleet inclusief de slanghouder in te schuimen.

Vikan ophangsysteem voor slangen

Vikan heeft een brede range aan diverse ophangsystemen. Zo zijn er ophangsystemen voor bezems en ophangsystemen voor borstels en RVS draadrekken voor jerrycans. Uiteraard mag het ophangsysteem voor slangen niet ontbreken hierin. Op plaatsen waar gereinigd of ingeschuimd word met foam sprayers zijn slangen vaak een lastig object om op te ruimen. U gebruikt deze slangen immers maar een bepaalde tijd. De Vikan ophangsystemen voor slangen zijn een uitkomst bij het opruimen van uw reinigingsslangen.