Wegwerpschorten met lange mouwen (disposables)

Er zijn een aantal redenen waarom het gebruik van wegwerpschorten zowel in de voedingsmiddelenindustrie als de gezondheidszorg als een groot voordeel gezien word. Wanneer u bijvoorbeeld in de gezondheidszorg wondzorg kan het zijn dat er vuil of bacteriën op uw uniform terecht komen. Dit zou betekenen dat u deze vervuiling en bacteriën met u meedraagt naar de volgende patiënt. In dit geval is het risico op kruisbesmetting erg groot. Een medisch wegwerpschort kan deze problemen voorkomen. Wanneer u klaar bent met uw patiënt gooit u het wegwerpschort weg en uw uniform is nog steeds schoon. Vergeet alleen niet na het wegwerpen van uw schort te voldoen aan de bij uw firma geldende handhygiëne protocollen.

Filteren
Sorteren op
Alle wegwerp schorten

Toont alle 12 resultaten

Sorteer op

PE Wegwerpschorten

De CMT wegwerpschorten zijn gemaakt van polyethyleen. Dit is een flexibel kunststof dat voor veel soorten producten gebruikt word, denk bijvoorbeeld aan sommige Vikan materialen. Het voordeel van dit materiaal is dat de wegwerpschorten flexibel zijn en daardoor comfortabel om te dragen. Daarnaast is een wegwerpschort dat gemaakt is van polyethyleen mits op een juiste wijze gerecycled niet schadelijk voor het milieu.

Wegwerpschorten met lange mouwen in verschillende kleuren

Uiteraard kan het soms van belang zijn om ook kleurcodering toe te passen in bij het gebruik van disposables zoals handschoenenhaarnetjes of wegwerpschorten. U kunt dan voorkomen dat er kruisbesmetting ontstaat tussen verschillende patiënten, afdelingen of tussen producten. De CMT wegwerpschorten zijn leverbaar in diverse kleuren zodat deze goed binnen uw kleurcoderingsprogramma vallen. Binnen het CMT assortiment zijn er rode, gele, groene, witte en blauwe wegwerpschorten uit voorraad leverbaar.

Foto-tabel Lijst