Comfortabel werken met de juiste werkschoenen voor heren

In allerlei branches is het nodig en zelfs verplicht om werkschoenen te dragen. Ze zijn er dan ook in allerlei soorten en maten, want iemand in een ziekenhuis heeft andere werkschoenen nodig dan iemand in de bouw. Wij hebben daarom een breed assortiment in werkschoenen voor heren. Uiteraard bestaat er ook een divers aanbod van werkschoenen voor dames. Bekijk het per categorie of vraag het onze klantenservice om de juiste soort uit te zoeken.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Schoenmaat
Alle heren werkschoenen

Toont alle 11 resultaten

Sorteer op

Wat zijn de eigenschappen van deze werkschoenen?

Werkschoenen voor heren kenmerken zich vaak door de stalen neuzen. Deze speciale neus zorgt ervoor dat de tenen en voeten beschermd worden tijdens de werkzaamheden. Zeker de heren die in de bouw of op een boerderij werken en veel met machines in de weer zijn hebben deze veiligheidsschoenen nodig. Tegelijk zorgen ze wel voor bewegingsvrijheid, want een goede werkschoen voor heren moet wel de hele dag comfortabel zijn om te dragen. We hebben daarin verschillende varianten. De werkschoenen voor heren zonder veters zijn makkelijk om aan te schieten, maar hebben iets minder mogelijkheden in het afstellen. Dit zijn een soort instappers. Deze worden vaak gebruikt in grote loodsen en hallen met stellages. Alle veiligheidsschoenen voor heren zijn beschikbaar in het wit of zwart. Er bestaan ook veiligheidsoverschoenen, waarbij de gebruiker deze overschoen over de eigen schoenen aantrekt. 

Waaraan moet een kwalitatieve werkschoen voldoen?

Allereerst moeten de veiligheidsschoenen voor heren een beschermende neus hebben. Dit is een basiskenmerk en is van groot belang. Daarnaast moet de schoen een energie-absorberende hak en antistatische eigenschappen hebben. Alle veiligheidsschoenen zijn daarnaast ook nog eens waterdicht. Let per branche op of er nog aanvullende eisen zijn waar de werkschoen aan moet voldoen. Onze veiligheidsschoenen vallen binnen de S3 categorie, waarbij S5 het hoogst is. Heeft u hierin bijzondere wensen of eisen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

Welke werkschoenen zijn vereist per branche?

Per branche kunnen de eisen voor werkschoenen voor heren wat wisselen. In de facilitaire sector werkt het bijvoorbeeld anders dan in de zorgsector of voedingsindustrie. Zorg daarom altijd dat u van tevoren precies weet waar de schoen aan moet voldoen. Wij kunnen u vervolgens adviseren over de beste opties. Uiteraard kunt u ook direct op de website kijken naar de mogelijkheden. Het comfort en het uiterlijk kunnen uiteindelijk doorslaggevend zijn voor de keus.

Contact met specialisten

Het hebben van de juiste veiligheidsschoenen voor heren met stalen neus is van cruciaal belang om veilig te kunnen werken. Dagelijks worden we blootgesteld aan risico’s en die moeten we zoveel mogelijk inperken. Wilt u graag meer weten over de opties en de verschillen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten vertellen u graag meer over de soorten.