FFP3 maskers met en zonder ventiel

Wanneer u werkt binnen sectoren als de metaalindustrie, de scheepsbouw – of dagelijks werkt met chemische middelen – is het enorm belangrijk dat u zichzelf goed beschermt. Het risico dat u giftige stoffen inademt, is behoorlijk groot. Voorkom dit door een FFP3 mondmasker te dragen.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle ffp3 stofmaskers

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Wat is een FFP3 mondmasker en waarvoor kan ik deze gebruiken?

FFP3 stofmaskers bieden maximale bescherming. Zo worden deze mondkapjes o.a. gebruikt bij het werken met cytostatica. Dit is een gevaarlijke stof die o.a. wordt gebruikt voor chemotherapie. De FFP3 mondmaskers hebben een filtercapaciteit van 98%, wat inhoudt dat deze ook bescherming bieden tegen schadelijke stoffen, virussen (bijvoorbeeld het Coronavirus) en bacteriën. Het percentage voor zijwaartse lekkage is bij FFP3 mondkapjes 2%, waardoor de kans op besmetting aanzienlijk laag is.


Welke soorten FFP3 maskers zijn er verkrijgbaar?

De FFP3 stofmaskers van het merk Moldex zijn te verkrijgen in diverse varianten. Let wel op: bij het gebruik van dit type masker zónder ventiel kunt u hoogstens twee uur achter elkaar werken. Draagt u dit masker voor een langere tijd? Dan is er meer kans op lekkage en wordt u niet voldoende beschermt tegen virussen. Wanneer u kiest voor een FFP3 mondmasker met Klima-ventiel wordt het ademen gemakkelijker en comfortabel gemaakt.

De maskers zijn te verkrijgen in verschillende maten en HACCP kleuren en met of zonder verstelbare draagband. Ze worden verpakt en verkocht per 10 stuks.


Heeft u vragen over het gebruik van FFP3 stofmaskers?

Neem dan contact op met onze klantenservice. Naast de FFP3 mondkapjes bieden wij ook FFP1 (geschikt voor bescherming tegen bijv. het Norovirus) en FFP2 stofmaskers (worden gebruikt bij ziektes als TBC) aan.