Vikan Vervangingscassettes

Klikcassettes en vervangingscassettes van het merk Vikan

Ut treft bij Hygiëne Supply de ruimste keuze van Nederland in vloertrekkers, of u nou het aloude bekende model wenst of een ultrahygiënisch model volgens de laatste wettelijke eisen. Dit laatste is in belang in bepaalde sectoren, zoals de voedingsbranche. Natuurlijk wil u ook bijpassende cassettes voor uw trekkers, of het nou een handmodel of steelmodel betreft.

Wat u ook in huis heeft, wij bieden u de juiste Vikan klikcassettes voor het effectief droogtrekken van elk gewenst oppervlak. De klikcassette voor elke handtrekker heeft een eenvoudig one click system, waarmee u in een handomdraai weer een schone trekker heeft en weer aan de slag kan. Klikcassettes hebben wij in de maten van 40 tot 70 centimeter. Omdat veel bedrijven hun schoonmaak op een hoge temperatuur wensen, kan het polypropyleen van klikcassettes maar liefst een maximum van honderd graden Celcius aan.

Onze modellen Vikan klikcassette zijn ook uitwisselbaar met types die aan weerszijden een waterkeerrand hebben. De duimgreep vergemakkelijkt het snel kunnen wisselen.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle vervangingscassettes

Toont alle 10 resultaten

Sorteer op

Vikan vervangingscassettes

Als u behoefte heeft aan een wat kleinere of wat grotere streek per trekbeweging, hebben wij in ons assortiment lengtes van 40, 50, 60 en 70 centimeter. Er zit dus altijd iets van uw gading bij. Het aanbod van onze vervcangingscassettes bestaat uit full colour modellen. Deze kleurindeling kunt u gebruiken voor een indeling voor elke afdeling, of een speciale kleur als de vervangingscassette in aanraking komt met een bepaald schoonmaakmiddel.

De vervangingscassettes van Vikan zijn vervaardigd uit een duurzaam type tweecomponentenrubber en voldoet aan de internationaal geldende wetgeving in de voedselsector. Een voordeel is dat een vervangingscassette volledig te steriliseren is. Let erop bij uw keuze dat de vervangingscassette past bij het juiste typenummer van uw Vikan vloertrekker. Dit staat uiteraard netjes genoemd op elke productpagina.

Het gebruik van de cassettes conform de FDA e& EU richtlijnen

De klikcassettes en vervangingscassettes van Vikan zijn gericht op het continu leveren van artikelen volgens de hoogste veiligheidsnormen. Daarom voldoet of overtreft elk product van Vikan de richtlijnen van zowel de EU als de FDA (Food and Drug Administration), het belangrijkste Amerikaanse keuringsorgaan voor de medische-, cosmetische- en voedingssector. Dit is de meest veilige en consistente regelgeving ter wereld voor deze branches, altijd voorzien van een solide wetenschappelijke onderbouwing.