Slangkoppelingen voor diverse waterslangen

Voordat u aan de slag kunt gaan met het reinigen van uw werkruimte – met behulp van een flexibele waterslang of heetwaterslang – moet deze eerst worden gekoppeld aan de kraan of aan een reinigingspistool. Dit doet u door gebruik te maken van een speciale slangkoppeling. In ons assortiment bieden wij onder andere koppelingen aan van het merk Vikan: een zeer gewaardeerd merk in de professionele schoonmaakbranche.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle slangkoppelingen

Toont alle 16 resultaten

Sorteer op

Welke soorten koppelingen bestaan er?

Afhankelijk van het type kraan – waarop u de waterslang wilt bevestigen, kiest u voor de juiste aansluiting. De verbinding tussen beide delen moet immers waterdicht blijven eenvoudig te ontkoppelen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een speciale kronkelstop. Zoals de naam al zegt, zorgt deze koppeling ervoor dat de slang niet kan gaan knakken. Wilt u de slang verbinden aan een spuitpistool? Kies dan voor een nippel met slangpilaar, of buitendraad. Om twee slangen aan elkaar te koppelen, gebruikt u een speciaal koppelstuk. Voor iedere vorm van verbinding bieden de slangkoppeling van Hygienesupply de oplossing! Zo bieden wij ook een koppelstuk aan waarmee u uw Gardena slang verbindt aan bijvoorbeeld een Vikan steel.


De voordelen van Vikan slangkoppelingen

Alle koppelingen beschikken over een speciale waterstop, waardoor de waterdoorvoer automatisch stopt wanneer u de slang loskoppelt. De aansluitingen zijn gemaakt van messing verchroomd, wat ervoor zorgt dat deze ideaal zijn in combinatie met waterdoorvoer. Dit maakt dat de koppelingen van goede kwaliteit zijn, niet roesten en lang meegaan.


Waar kan ik de slangkoppelingen voor gebruiken?

Slangkoppelingen – in combinatie met de juiste slang – zijn ideaal voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie of gezondheidszorg. Combineert u deze met een waterpistool? Dan is deze ook ideaal om te gebruiken bij zwembaden, sporthallen en sanitaire voorzieningen.

Heeft u vragen over de soorten koppelingen en komt u er niet uit welke slangkoppeling het beste past bij uw kraan of type slang? Neem voor vragen en advies dan contact op met onze klantenservice.