Gekleurde wegwerp haarnetjes

Wegwerp haarnetjes

Bij een normale cyclus van haargroei verliezen wij gemiddeld 50 tot 150 haren per dag. In het productieproces in de voedingsmiddelenindustrie is het van groot belang dat deze haren niet bij de producten terecht komen. Om deze reden word er vaak gekozen voor wegwerp haarnetjes om zo kruisbesmetting tussen product en verloren haren te voorkomen. Uiteraard zijn deze wegwerp haarnetjes ook goed te gebruiken in ziekenhuizen, horeca. Daarnaast is het een uitkomst voor bedrijven die veel gebruik maken van helmen en bouwhelmen die door verschillende personen gebruikt worden. Het dragen van haarnetjes draagt dus bij aan de voedselveiligheid en patiëntveiligheid en reduceert de kans op kruisbesmettingen.

Gekleurde wegwerp haarnetjes

In de voedingsmiddelenindustrie wordt vaak gebruik gemaakt van kleurcodering. Met het gebruik van kleurcodering. Het uiteindelijke doel hiervan is dat schoonmaakproducten of schoonmaakmaterialen zoals bezems, borstels en stelen op de afdeling blijven waar ze thuishoren. Dit is nu ook mogelijk met de wegwerp haarnetjes. Deze zijn tegenwoordig leverbaar in diverse kleur zoals: Wit, Blauw, Groen, Geel en Rood. Daarnaast is het tegenwoordig ook nog mogelijk om de haarnetjes metaaldetecteerbaar te maken zodat ze eventueel traceerbaar worden binnen uw productiefaciliteit. Kortom met de hygiënische wegwerp haarnetjes voor de food stimuleert u het gebruik van kleurcodering en reduceert u de kans op overdracht van uitvallende haren op uw producten.

Combineer haarnetjes met andere wegwerp artikelen

In veel branches is het tegenwoordig niet meer afdoende om gebruik te maken van alleen haarnetjes. CMT Disposables heeft er daarom voor gekozen een compleet pakket te bieden op het gebied van disposables. U kunt hierbij denken aan wegwerp handschoentjes in bijvoorbeeld paars, blauw, groen of zwart waarmee u wordt geholpen om te voldoen aan de diverse handhygiëne protocollen. Daarnaast zijn er nog diverse andere producten die bijdragen aan de productveiligheid en aan de bedrijfshygiëne zoals overschoentjes, schorten en mondmaskers.

Filteren
Sorteren op
Alle wegwerp haarnetjes

Toont alle 21 resultaten

Sorteer op

Wegwerp haarnetje kopen en bestellen

Bent u op zoek naar een leverancier waar u uw wegwerphaarnetjes kunt kopen? Bij Hygienesupply kunt u snel en eenvoudig uw haarnetjes bestellen. Indien u een bedrijf bent kunt u zelfs de haarnetjes op rekening kopen. Tijdens het bestellen van uw haarnetjes is ook gelijk mogelijk om producten uit ons complete aanbod wegwerpkleding en disposables te bestellen. De haarnetjes van het merk CMT hebben zijn van hoge kwaliteit en perfect toepasbaar in gebieden waar hygiene hoog in het vaandel staat.

non-woven haarnetjes

Non woven haarnetjes zijn gemaakt van een textielmateriaal wat niet geweven en niet gebreid is. Bij non woven haarnetjes worden de vezel in een vlies afgelegd en daarna aan elkaar gehecht. Het voordeel van Non woven is dat het zeer goedkoop is en in grote massa’s verwerkt kan worden. Vooral bij een product als wegwerpkleding en haarnetjes is non woven daardoor een perfect materiaal. Daarnaast is het mogelijk non woven in verschillende grammages te laten uitvoeren. Dit betekent dat u uw non woven haarnetjes of andere wegwerpkleding kunt aanpassen aan de werkzaamheden. Hoe hoger het grammage hoe sterker de kwaliteit van uw haarnetje

Haarnetje voor knot en lang haar

Mensen met lang haar of een knot ervaren vaak problemen met het dragen van haarnetjes. Dit hoeft echter helemaal geen probleem te zijn echter u moet de juiste keus qua maat maken. Wanneer u kiest voor het non woven haarnetje een maat van 53cm zal het geen probleem zijn om uw haarnetjes te dragen indien u lang haar heeft. Bent u opzoek naar een non woven haarnetje voor mensen met een knot u lang haar kunt u terecht bij CMT.