Voordelige desinfectiemat van ZIP

Met een desinfectiemat van ZIP houdt u bacteriën buiten de deur. Dit is vooral van belang bij bedrijven en instellingen waar hygiëne een belangrijke rol speelt. Bijvoorbeeld in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, grootkeuken en veehouderijen. De desinfectiematten van ZIP zijn een voordelige optie en in verschillende standaard maten te verkrijgen.

Kenmerken van dit type desinfectiemat

Bij ons vindt u dit type desinfectiemat in zeven verschillende afmetingen. Door de juiste afmeting te kiezen, voorkomt u dat mensen om de mat heen lopen, en zo alsnog bacteriën mee naar binnen nemen. De desinfectiematten (ook wel ontsmettingsmatten genoemd) van ZIP zijn voorzien van anti-slip voor een veilig gebruik. 

 

Filteren
Sorteren op
Alle desinfectiemat zip

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Voordelen ZIP desinfectiematten

Deze desinfectiematten kennen verschillende voordelen. Hieronder leest u de vier belangrijkste voordelen.

Voordelig

De ZIP desinfectiematten zijn een goedkoop alternatief voor de duurdere en maatwerk ontsmettingsmatten.

Elk desinfectiemiddel

Het maakt niet uit welk desinfectiemiddel u gebruikt. De matten zijn geschikt voor alle desinfectiemiddelen. 

Reinigbaar

U haalt de mat gemakkelijk uit de hoes om deze grondig te reinigen met bijvoorbeeld een waterslang.

Waterdicht

Wanneer regenwater in de mat trekt, wordt het desinfectiemiddel verdund. Daardoor neemt de werking af. De ZIP desinfectiematten zijn waterdicht en prima buiten te gebruiken. 

Toepassingen ZIP desinfectiematten

Desinfectiematten worden voornamelijk gebruikt voor personen. Maar ze zijn ook bijzonder geschikt voor schoonmaakwagens, karren, stofzuigers en ander materieel op wielen. We hebben zelfs speciale matten voor voertuigen. Met deze grote matten desinfecteert u de wielen van vrachtwagens, trekkers, bedrijfswagens en auto’s.

Desinfectiematten worden vaak bij de ingang geplaatst, zodat iedereen die binnenkomt, gedesinfecteerd wordt. Maar de matten zijn ook goed te gebruiken tussen verschillende hygiënische zones. Bijvoorbeeld wanneer men van de ene naar de andere afdeling in het ziekenhuis loopt. 

Enkele locaties voor desinfectiematten zijn: grootkeukens, veehouderijen, levensmiddelenfabrikanten, stallen, ziekenhuizen, luchthavens, scholen en verzorgingstehuizen.

Uit voorraad leverbaar

Bestel vandaag nog uw ZIP desinfectiematten. Hygienesupply biedt een grote voorraad en levert de matten binnen 1-3 werkdagen. Wij verzenden naar bijna alle Europese landen en betalen op rekening is een optie. 

Vragen?

Weet u niet exact welke desinfectiemat u moet hebben? Geen probleem. Neem contact met ons op en wij helpen u verder. We zijn bereikbaar via e-mail en telefoon.