Desinfectiemat ZIP 45 X 60 X 4 CM

Artikelcode: HS5006

– Vervaardigd uit anti-slip materiaal
– Weer- en chemiebestendig
– De mat kan eenvoudig uit de hoes genomen worden om te reinigen
– Deze mat is 4cm dik en kan daardoor meer desinfectievloeistof opnemen

€ 45,95
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Desinfectiemat ZIP 45 X 60 X 4cm

De ontsmettingsmatten kunnen met elk gewenst desinfectiemiddel gevuld worden, u kunt het te gebruiken desinfectiemiddel afstemmen op uw prefered supplier of afstemmen op de bacterie die voor u een gevaar vormt. Op deze wijze kunt u de zolen van schoeisel en de wielen van karren, vrachtwagens en andere transportmiddelen desinfecteren.

Het schuim wat in de de matten zit absorbeert onmiddellijk de desinfectievloeistof. Als men over de mat loopt of rijdt komt de vloeistof omhoog en worden de zolen van de schoenen bevochtigd zonder deze te beschadigen.

De waterdichte en chemisch resistente hoezen zorgen ervoor dat het product niet uit de mat lekt. De matten zijn gemakkelijk te reinigen met waterslang.
Geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten, bij de ingang en uitgang van gebouwen of op de aanrijdroute van voertuigen.

Toepassingsgebieden van de desinfectiemat ZIP

Te gebruiken aan de ingang van grootkeukens, veehouderijen, levensmiddelenproducerende labo’s, vleeskuiken stallen, ziekenhuizen, luchthavens, scholen, verzorgingstehuizen en andere ruimtes waar ontsmetting van de voeten noodzakelijk is.

 

Bijkomende informatie

EAN

9502827229851

Merk Hygienesupply
Hulp nodig?