Onderzoekbankrollen: schoon en hygiënisch

Werkt u veel in een onderzoekslab of bent u zelfs eigenaar? Heeft u de taak om zeer hygiënisch te werk te gaan om de onderzoeksresultaten niet te beïnvloeden? Daar heeft Hygiënesupply onderzoekbankrollen voor. Rollen met papier, waarmee u hygiënisch te werk kunt gaan gedurende uw onderzoek. Onderzoekbankrollen kunt u gemakkelijk bestellen bij Hygiënesupply. De rollen voor uw onderzoeksbanken zijn van het merk Kimberley Clark. U heeft keuze uit verschillende kleuren en maten en misschien handig in gebruik: bijbehorende dispensers. Hygiëne en betrouwbaarheid staan bij Hygiënesupply altijd voorop.

Filteren
Sorteren op
Alle onderzoeksrollen

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Waarom onderzoekbankrollen bij Hygiënesupply bestellen?

Voor papier voor op onderzoekbanken kunt u bij ons terecht. Wij begrijpen dat het van groot belang is, dat de onderzoekbanken schoon en hygiënisch zijn en daarom is onderzoekbankpapier van goede kwaliteit ook erg belangrijk. In de webshop van Hygiënesupply vindt u een groot assortiment aan verschillende soorten onderzoekbankpapier. Kijk snel en gemakkelijk rond in onze webshop voor de juiste poetsdoeken voor uw bedrijf.

Een hoog hygiëneniveau door rollen van Kimberley Clark

De onderzoekstafelrollen zijn van de beste kwaliteit, van het gerenommeerde merk Kimberley Clark. De eisen die wij, maar ook Kimberley Clark op zijn minst stellen aan deze onderzoekbankrollen, zijn dat het papier scheurvast, sterk en duurzaam is. Daarnaast het motto van Kimberley Clark, dat ons en vast ook u goed in de oren klinkt: verantwoorde werkplekken creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Verschillende poetsdoeken voor op onderzoekbankrollen

De poetsdoeken op de onderzoekbankrollen zorgen niet alleen voor de bescherming van uw onderzoekbank, maar ook voor een hoog hygiëneniveau in de gezondheidszorg. De rollen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Het verschil in kleur maakt niet het verschil.

Soorten:

  • Kleur wit
  • Kleur blauw

Breedte:

  • 40 cm
  • 50 cm
  • 59 cm

De breedtes hangen af van uw dispenser, als u de goede maat heeft, kunt u zorgen voor gecontroleerd verbruik van de onderzoeksbankrollen. Zo gaat u met uw bedrijf verspilling tegen. Dat wilt u toch ook? Komt u er niet helemaal uit, dan kunt u contact met ons opnemen en helpt Hygiënesupply u graag!

Passende dispensers vindt u bij Hygiënesupply

Door ons ruime assortiment aan schoonmaakartikelen van verschillende merken, vindt u altijd de schoonmaakproducten die bij u en uw bedrijf passen. Gemak is erg belangrijk op een verantwoorde werkplek. Hygiënesupply verkoopt daarom dispensers: u hoeft er alleen een vel papier uit te trekken, zonder dat u iets anders hoeft aan te raken. Gemakkelijk en snel. Weet u niet helemaal welke maat u nodig heeft bij welke dispenser of andersom? Vraag gerust onze hulp! Samen komen we er altijd uit.

Snel en voordelig, maar uiterst hygiënisch bij Hygiënesupply

Wilt u snel aan de slag? Terwijl kwaliteit, hygiëne en betrouwbaarheid voorop blijven staan? Dat kan! Als uw bestelde artikelen op voorraad zijn, dan wordt uw bestelling altijd binnen 1-3 werkdagen bezorgd. Kijk ook eens bij de sale. Daar vindt u schoonmaakartikelen voor een nog mooiere prijs. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste artikelen? U mag altijd contact met ons opnemen.