Desinfectiemiddelen: wipes, vloeistoffen & Foodwipes

Desinfectiemiddelen, waarom zo belangrijk

Het belang van goede desinfectiemiddelen wordt heden ten dagen steeds groter. Tegenwoordig zijn er diverse gevaren voor de voedselveiligheid binnen uw productieproces, denkt u maar eens aan gisten, schimmels en andere ongewenste micro organimsen. Om ervoor te zorgen dat deze bacteriën geen kans krijgen binnen uw bedrijf is het noodzakelijk om te desinfecteren. Desinfectiemiddelen of desinfecterende middelen zijn producten die gemaakt zijn om de levende organismen op oppervlakken en voorwerpen te reduceren tot een acceptabel niveau. Uiteraard zijn er verschillende soorten en merken desinfectiemiddelen met allemaal hun eigen specifieke werkingsspectrum. Het is dus van belang dat u zich goed laat informeren welk desinfectiemiddel u moet gebruiken in uw specifieke situatie. Gebruik de desinfectiemiddelen in combinatie met een handdesinfectie dispenser voor een goede handhygiëne binnen uw bedrijf of organisatie.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle desinfectiemiddelen

Toont alle 21 resultaten

Sorteer op

Wanneer moet ik desinfecteren?

Het tijdstip van het desinfecteren van uw oppervlakken en onderdelen in uw productieomgeving is erg belangrijk. Meestal vind er na einde productie eerste een grondige industriële schoonmaak plaats. In de meeste gevallen vindt deze schoonmaak plaats op de plek van productie (cleaning in place). In sommige gevallen kan het echter meer geschikt zijn om te desinfecteren net voor de productie. Dit is vooral erg belangrijk wanneer onderdelen of oppervlakken vochtig zijn gebleven na reiniging. In sommige gevallen is het verstandig om bijvoorbeeld messen te desinfecteren met desinfectie food wipes. Wanneer er weinig tijd beschikbaar is en u  toch even snel wilt schoonmaken tussendoor dan zijn de gebruiksklare desinfectiedoekjes een zeer geschikt product.

Handdesinfectie

Via handen worden bacteriën, virussen en ziektekiemen makkelijk verspreid. Hoe je goed je handen wast lees je hier. Maar alleen handen wassen is niet voldoende. Na het handen wassen is het belangrijk om je handen te desinfecteren. Met de Steripower desinfectie systemen kunt u zeer gemakkelijk uw of de handen van uw personeel eenvoudig desinfecteren. U kunt zeer snel en gemakkelijk de desinfectie alcohol op uw handen verspreiden. U laat de desinfectie alcohol opdrogen, naspoelen is niet nodig. Met de Steripower desinfectie systemen is het desinfecteren van uw handen in een handomdraai gebeurd.