Vikan vloer en luiwagen schrobbers

Zoals u vast weet is het Deense merk Vikan de nummer één voor het professioneel schoonmaken van industrie, zorgsector, keukens en elke plek waarbij met voedsel wordt gewerkt. Vanzelfsprekend heeft Vikan een ruim aanbod aan luiwagen schrobbers en vloerschrobbers, voor als het aankomt op een optimaal resultaat op plekken waar u en de wetgever dat eisen. Ideaal dus voor de voedselindustrie, bakkerijen, slagerijen, supermarkten, ziekenhuizen, grootkeukens en alle horeca van cafetaria tot cateringbedrijven, restaurants en hotels.

Zoals u ook van Vikan gewend zal zijn, is alles tot in de details uitgekiend. Bij de Vikan vloer en luiwagen schrobbers die u in onze webshop kan bestellen, is niets aan het toeval overgelaten. Sterker nog, de producten voor hygiëne zijn samen ontworpen met professionals uit de sectoren waaraan Vikan levert. Dit betekent dat u precies krijgt wat u verlangt op het vlak van ergonomie voor uw medewerkers, naast een mooi ogend hygiënisch en tijdloos design dat naadloos, onverwoestbaar en duurzaam is.

Filteren
Sorteren op
Categorieën
Filter op
Merk
Kleur
Alle schrobbers

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

De vele soorten schrobbers van Vikan uit onze webshop

Vuil kent vele gedaantes, en Vikan heeft voor elk type een oplossing als het gaat om de juiste schrobber. Want elk soort vuil en elke ondergrond vraagt om een gerichte aanpak zoals u weet.

Een luiwagen komt oorspronkelijk uit de scheepvaart. Het is een schrobbezem voor het zwaardere werk, hij heeft een zeer harde bovenlaag aan het uiteinde. Sommige luiwagens zijn tevens geschikt voor het meer gedetailleerde werk, de plekjes waar andere schrobbers wat moeilijker bij kunnen komen.

In onze webshop treft u twee types borstelvezels:

  1. In onze webwinkel hebben we luiwagens met medium sterkte haartypes maar ook stalen haren, die vooral geschikt zijn voor vloeren en wanden.
  2. Daarnaast zijn er modellen luiwagens met de haren niet alleen loodrecht naar beneden, maar ook rondom naar zijkanten. Dit is een voordeel bij kleinere oppervlaktes of lastiger bereibare plekken, zoals richels en hoekjes.

Alle schrobbers van Vikan zijn belastbaar tot een temperatuur van 121 graden. daarnaast voldoen de schrobbers net als elk artikel van Vikan aan all wereldwijd geldende wetten en normen die worden gesteld. denk hierbij naast het bekende HACCP ook aan bijvoorbeeld de FEIBP, de Europese Bond van Borstel- en Kwastenfabrikanten.

Schrobbers in HACCP kleuren

U ziet op de website van deze webwinkel niet zomaar ‘kleurenschrobbers’. Het gaat hier immers om de vaste kleurenwaaier van de HACCP kleuren bij vele producten van Vikan. Dit Deense merk heeft immers ooit een kleurcoderingssysteem geïntroduceerd, dat inmiddels in diverse sectoren die aan wettelijke hygiëne-eisen moeten voldoen, als standaard wordt gehanteerd.

De kleuren zorgen voor overzicht en structuur, want elke afzonderlijk ruimte of productiezone kunt u van een eigen kleur voorzien. Kleurenschrobbers voorkomen ongewenste zaken als kruisbesmetting en het zoekraken van reinigingsmaterialen. Ook matchen de kleuren met bepaalde waarschuwende kleuren voor bepaalde stoffen, bijvoorbeeld in ruimtes waar met chemicaliën wordt gewerkt of in het ergste geval een dierziekte zich zou kunnen verspreiden.

Als u in onze webwinkel schrobbers van Vikan online wil bestellen, kunt u in het kleurenvenster heel eenvoudig aanklikken welke kleur of kleuren wenst.

De soorten schrobber met steel en de borstels van Vikan

De soorten borstel bij de schrobbers, vloerschrobbers en luiwagenschrobbers van Vikan, al dan niet met watertoevoer, en al dan niet voor plekken of gelegenheden dat droge reiniging niet op zijn plaats is, zijn er in zes lengtes. Dit zijn lengtes die in sectoren als de gezondheidszorg, horeca en overige voedingsmiddelenindustrie het meest gewenst zijn.

Daarnaast leveren wij ook verwisselbare schrobbers met steel, voorzien van opdraaibaar mechanisme van uiteraard uniforme afmetingen. Net als de bovenkant van de borstel zijn de stelen van polypropyleen, het kunststof dat alles in zich heeft waar u naar verlangt op de werkvloer waarbij zware eisen aan hygiëne worden gesteld.

De lengte van de borstel zelf is standaard 27 of 47 cm. De vezellengte van borstels van Vikan zijn:

  • 23 mm
  • 24 mm
  • 27 mm
  • 29 mm
  • 30 mm
  • 47 mm

Voor zowel de orde, de structuur als de hygiëne wilt u wellicht ook nog een vloerluiwagen erbij. Hierbij heeft u dan gelijk een handige bevochtigingsmanier voor vloeibaar reinigen.