Dipp sanitair reinigingsmiddelen

De sanitair reinigers van Dipp zijn bestemd voor het reinigen van kalk, huidvetten en andere vervuiling die voorkomen in en rondom toiletten en badkamers. Daarnaast is een belangrijk doel van het reinigen van sanitair dat er word voorkomen dit deze ruimten een bron van infecties en bacteriën worden. Door een goede reiniging met behulp van goede sanitaire reinigers worden voedingsbronnen voor bacterien en schimmels weggenomen. Deze voedingsbronnen komen over het algemeen veel voor in kalkaanslag, urinesteenaanslag en allerlei lichaams- en huidvetten. Voor een goede reiniging van uw toilet of badkamer dient u dus zowel te ontvetten als te ontkalken.

Filteren
Sorteren op
Alle sanitair

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

WC professioneel reinigen met behulp van sanitair reinigers

Voor het reinigen van toiletten word vaak gebruik gemaakt van sanitair reinigers. Omdat sanitair reinigers bijna altijd zuur zijn, zijn ze goed instaat om kalkaanslag te verwijderen. Zuur gaat een reactie aan met de kalk waardoor de kalk afgebroken word. Naast een goed product om kalk te verwijderen is het ook van belang dat er mechanische druk (poetsen) uitoefent op het te reinigen onderdeel. Het is echter niet altijd mogelijk om alle plekken in een sanitaire ruimte te poetsen in dit soort gevallen is het soms aan te raden om gebruik te maken van bleekmiddel. Uiteraard is het wel van belang om te checken of dit product gebruikt mag worden. In veel voedingsmiddelen gerelateerde bedrijven is het gebruik van chloor of bleek verboden, check dit dus eerst!

De periodieke Sanitair reinigers

Zelfs als u gebruikmaakt van zuur ingestelde dagelijkse reinigers kan het gebeuren dat er toch kalk of kalkzeepaanslag ontstaat op bepaalde plaatsen in het sanitair. Dan zal periodiek met een sterker middel moeten worden gewerkt. Te denken valt aan zure ontkalkers of aan schuurmiddelen. Als dan toch moet worden ontkalkt, doe het dan efficiënt en niet met zogenaamde milieu-ontziende producten op basis van zwakke organische zuren. Die ontzien het milieu nauwelijks maar ze zijn wel tamelijk inefficiënt tegen kalkaanslag.