Sproeilansen van Vikan online bestellen

De sproeilans of sprayer is bij veel mensen vooral bekend als koppelhulpstuk op een slang bij het tuinieren of het aanbrengen van vloeibare spuitisolatie onder vloeren. Daarnaast is de sproeilans een veel gebruikt product in de wereld van professionele reiniging, hygiëne en schoonmaak, als opzetstuk of jetspray spuitpistool aan een lans van 65 centimeter.

Op de werkvloer in de zorg, bij productielocaties en fabrieken in de voedingssector zoals fabrieken en slachterijen en in horeca als restaurants en cateraars, is de sproeilans een veel gebruikt product. Dit geldt voor zowel de grove maar krachtige reiniging van grote oppervlaktes, als het meer specialistische werk van kleine oppervlaktes als hoekjes, nissen of kieren. De sproeilans is immers hét hulpstuk voor aan een slang om in elke gewenste stand en voor elk denkbaar oppervlak water of een andere vloeistof te spuiten of vernevelen. Alle modellen hebben een stevige universele vergrendeling van ½ inch en zullen dus niet zo maar los schieten.

Net als bij uw tuinslang zijn er bij alle sproeilansen verschillende sproeistanden, zoals de jet-stand, de kegelstand en de snelvulstand. Ook heeft elke sproeilans een vergrendelbare trigger voor het naar wens regelen van de exacte spuitstroom, zodat de juiste hoeveelheid vloeistof uit het uiteinde vloeit.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle sproeilansen

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Wat treft u in het aanbod sproeilansen van deze webwinkel?

Wij hebben in onze collectie sproeilansen vijf types van het Deense merk Vikan.

1. Een kunststof sproeilans van 17 centimeter met een nippel van ½ inch met een kleine nozzel voor een krachtig op één punt gefocuste straal.

2. Een kunststof sproeilans van 17 centimeter met een nippel van ½ inch met een grote nozzel voor een breed uitwaaierende straal.

3. Een eenvoudig verstelbare korte kunststof sproeilans van verchroomd messing in een lengte van 7 centimeter meter en nippel van ½ centimeter.

4. Een aluminium sproeilans met gebogen jet spray in een lengte van 65 centimeter en met een nippel van ½ inch. De kleine nozzel zorgt voor een krachtige straal.

5. Een aluminium sproeilans met gebogen jet spray in een lengte van 65 centimeter en met een nippel van ½ inch. De grote nozzel zorgt voor een breed uitwaaierende straal.

Type 4 en 5 hebben een gebogen lans met een lengte van 65 centimeter, die wel eens wordt vergeleken met een selfiestick. Ze zijn immers speciaal ontworpen om op tientallen centimeters afstand heel gericht te worden inzet. Dit maakt het mogelijk om te spuiten op plekken waar u nooit zou kunnen bijkomen met een sproeilans opzetstuk met de standaard lengtes van 7 of 17 centimeter.

De beste sproeilansen zijn van schoonmaakgigant Vikan

Bedrijven en organisaties die op hun slangen voor schoonmaak en reiniging hulpstukken gebruiken, kiezen net als deze webwinkel graag voor het merk Vikan. De producten van deze Deense schoonmaakgigant zijn ontwikkeld op basis van advies van professionals uit de zorg, levensmiddelensector en industrie. Zij kunnen immers het beste beoordelen wat de schoonmaakprofessional nodig heeft.

Vikan staat daardoor ook bij haar sproeilansen bekend om zijn gerichtheid op hoogwaardige kwaliteit, efficiency en ergonomie. Zo is bij het handgedeelte en het knijpgedeelte van de sproeilans niets aan het toeval overgelaten om aan de in de EU geldende ARBO-eisen te kunnen voldoen. Ook zijn alle spuiteigenschappen ergonomisch verantwoord, bijvoorbeeld als het aankomt op het onder hoge druk sprayen van een klein oppervlak.

De nozzels, in de industrie ook wel nozzels genoemd, kan u in deze webshop vinden in de gangbare spuitbreedtes, afhankelijk van de spuithoek. Door de verschillende omvang van elke spuitsleuf kunt u selecteren wat het beste past bij uw wensen. U voorkomt hiermee tijd- en grondstofverspilling doordat de zogenaamde overspray beperkt blijft als u e juiste spuitbreedte kiest.

Uw personeel kan dus probleemloos aan de slag met de ergonomisch verantwoorde sproeilansen, of sprayers die geschikt zijn in alle takken van zorg en industrie waar grondige en regelmatige reiniging gangbaar is of wettelijk vereist.

Een offerte, indicatie prijs of andere vragen over sproeilansen?

Voor vragen, advies of informatie over sproeilansen of andere zaken voor schoonmaakprofessionals in de zorg, voedselsector, industrie of zorg kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice of verkoopadviseurs. Zij staan u graag te woord via e-mail, telefoon of komen op verzoek bij u langs om ter plekke gericht advies te geven.