Industriëel Poetspapier - Kimberly Clark

Poetspapier en industriepapier

Poetsdoeken zijn er in verschillende kwaliteiten en kleuren. Zo is er poetspapier in de vorm van poetsdoeken die herbruikbaar zijn maar er is ook poetspapier voor eenmalig gebruik. U doet er daarom goed aan het juiste poetspapier voor de juiste taak te kiezen. De Wypall poetsdoeken en poetspapier op rol zijn onderverdeeld in 3 types namelijk: Poetspapier voor zware taken (wypall X80 en X90) poetspapier voor medium taken (wypall X70) en poetspapier voor lichte poets taken (wypall X60 en X50). Al deze papierrollen en poetsdoeken hebben een paar gemeenschappelijke eigenschappen. Het poetspapier is uiterst sterk, uitermate absorberend, en heel erg duurzaam in natte en droge omstandigheden.

Filteren
Sorteren op
Alle poetspapier

Resultaat 1–24 van de 91 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Poetspapier op rol

Kimberly Clark heeft net als bij de poetsdoeken de poetsrollen ingedeeld in dezelfde drie soorten papierkwaliteiten namelijk: zwaar, medium en licht gebruik. Kortom voor ieder type vervuiling is een perfect bijpassende papierrol of poetsdoek. Deze papierrollen zijn bestand tegen de meeste chemicalien en hierdoor dus uitermate geschikt voor het gebruik in industriele omgevingen. Daarnaast bestaan de poetsdoeken op rol uit 1-laags, 2-laags en 3-laags papier. Een bijkomend voordeel van het Wypall assortiment is dat standaard alle poetsdoeken leverbaar zijn in blauwe en witte poetsrollen en doeken maar dat er ook bepaalde type poetsdoeken zijn die gebruik maken van kleurcodering. Op deze wijze zijn de doeken gemakkelijk in te zetten binnen uw kleurcoderingssyteem.

Wypall Sopdoeken en Microvezeldoeken

De wypall sopdoeken en microvezeldoeken maken gebruik van kleurcodering. Op deze wijze kunt u deze poetdoeken uitstekend gebruiken in omgevingen die hoge hygiene standaarden vereisen. De specifieke eigenschappen van de sopdoeken en de microvezel doeken bepalen de dat deze reinigingsdoeken ideaal zijn voor industriële locaties waar zware taak segregatie vereist is; strenge reiniging in klinische en patiënten locaties, keukens en voedselverwerking gebieden; draagt bij tot vermindering van kruisbesmetting met behulp van kleurcodering. Doeken kunnen worden gespoeld en hergebruikt dit draagt bij aan het verminderen van afval en het verlagen van gebruikskosten.