WYPALL* Handreinigingsdoeken Navulling 7776 Groen – Kimberly Clark

Artikelcode: 7776
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

€ 167,20€ 150,48
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

WYPALL* Handreinigingsdoeken Navulling 7776 Groen – Kimberly Clark

Geïmpregneerde doeken in een draagbaar systeem, maken schoon en beschermen tegelijkertijd, met een ruwe om vuil te verwijderen en een zachte kant voor het reiniging en nawrijven. Ideaal voor: reinigen van de handen, gereedschap, machines zonder zeep, gel en water; beschermt de handen; vermindert droge huid; verbetert hygiëne.

Verpakking: 6 Polybag x 75 Doeken = 450 Doeken

Dit is de navulling voor de met 7775 (WYPALL* Handreinigingsdoeken Navulling 7775 Groen – Kimberly Clark) gevulde dispenser.

Additional information

Aantal keer te gebruiken

Eenmalig gebruik

Brand Wypall
EAN

5033848007882

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?