Schoonmaakkarren en schoonmaakwagens

Schoonmaakkarren geschikt voor ieder type schoonmaakwerk en voor alle omstandigheden

De schoonmaaktrolleys van Vikan zijn zeer duurzaam en degelijk. U heeft de keuze uit compacte schoonmaakwagens en grotere schoonmaaktrolleys. De Compacte reeks schoonmaaktrolleys zijn ideaal voor gangen, liften en opbergruimtes. De grotere trolleys zijn ideaal voor openbare gebouwen zoals stations, luchthavens en winkelcentra. Omdat ieder object zijn eigen specifieke uitdagingen met zich meebrengt heeft Vikan ervoor gekozen om de schoonmaakwagens modulair te kunnen inrichten naar de wensen en behoeften van uw klus. Uw kunt uw werkwagen dus helemaal samenstellen zoals u dat zelf wilt, u kunt ervoor kiezen om microvezelboxen, mopboxen of opbergmanden en opbergzakken te bevestigen aan uw schoonmaakkar. Uiteraard is het ook mogelijk om met steelklemmen uw ergonomische stelen met gemak mee te nemen op uw werkwagen. 

 

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle trollies

Resultaat 1–24 van de 39 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Schoonmaakkarren & Schoonmaaktrolley zijn een ergonomisch hulpmiddel

Tegenwoordig is het ergonomisch werken niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Met het inzetten van schoonmaakkarren verlicht u de fysieke belasting van uw werknemers, aangezien zij geen zware emmers water of andere zware schoonmaakspullen hoeven te tillen. Zeker bij het gebruik van microvezel waar deze schoonmaaktrolleys uitermate geschikt voor zijn minimaliseert u de fysieke belasting van uw medewerkers omdat u bij een juist gebruik van microvezel het uitwringen van traditionele schoonmaakdoeken voorkomt. U werkt niet alleen een stuk efficienter en hygienischer u ontlast ook de pols gewrichten van uw personeel. 

 

Welke schoonmaaktrolley kan ik het beste kiezen? 

Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste keus te maken en de perfecte schoonmaakkar te kiezen die het beste bij uw behoeften en bij uw werkzaamheden past. Het is daarom verstandig om uzelf altijd te realiseren dat uw schoonmaakkar altijd door de smalste doorgang op uw locatie moet passen. Daarnaast is het goed om na te denken over het feit of u met uw werkwagen alleen interieur werkzaamheden uit gaat voeren of dat u ook sanitaire voorzieningen moet gaan reinigen met dezelfde kar. Moet u ook een afvalstroom of bijvoorbeeld was verwerken met dezelfde werkwagen dan dient u ook een mogelijkheid te hebben voor een afvalzak en/of wasnet