Steripower desinfectie systemen

Als professional in de zorg, horeca of voedingsindustrie hoeven we u natuurlijk niet te vertellen hoe belangrijk handen wassen en handdesinfectie is, want uw bedrijf of organisatie heeft nu eenmaal te maken met de hoogste desinfectie eisen. Lees anders onze nuttige blog over handen wassen.

Vanzelfsprekend vindt u in onze webwinkel voor hygiëne in de professionele werkomgeving alles dat u nodig heeft voor het hygiënisch maken en houden van elke werkruimte. Hierbij bieden wij in onze categorie ‘desinfectiemiddelen’ graag artikelen aan van marktleider Steripower, omdat wij helemaal achter het hoge kwaliteitsniveau van dit merk staan.

Natuurlijk heeft u af en toe nieuwe vulling nodig voor uw desinfectie unit. Hiervoor verwijzen we u naar de pagina Desinfectiemiddelen, voor al uw desinfectievloeistoffen, foodwipes en desinfectie wipes. Om uw desinfectie unit op een verantwoorde manier stevig op te hangen, kijkt u hier, voor de bijbehorende wandpanelen en vloerdisplays in verschillende maten en kleuren.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle steripower units

Toont alle 10 resultaten

Sorteer op

Handdesinfectie systeem van Steripower geeft extra hygiëne

Via mensenhanden worden nu eenmaal virussen, bacteriën, schimmels, ziekteverwekkers en andere zaken verspreid die te allen tijde moeten worden gereduceerd tot een volgens de wet acceptabel niveau. Steripower weet als geen ander hoe u hiervoor een effectieve aanpak kan inzetten, met haar alom gewaardeerde desinfectie-units.

De rode draad van de handdesinfectie dispensers van Steripower is dat na het handen wassen er nog eens een extra desinfectieronde komt. Heel snel en effectief worden ieders handen namelijk in een unit van Steripower met desinfectie-alcohol in mum van tijd behandeld. Nadat de handen in aanraking komen met het alcohol is afspoelen niet noodzakelijk, dat scheelt tijd en ook nog eens extra kraancontact. U bent dus in een handomdraai klaar. Want zodra iemand zijn handen in de schacht steekt, wordt er een sensor geactiveerd die zonder enige vorm van handcontact zorgt voor een grondige desinfectie van handen bij een productielocatie of een zorgafdeling.

Een Steripower handdesinfectie apparaat zorgt voor een vergevorderde hygiëne op elke afdeling in op de werkvloer in de zorg, de horeca of de voedings- en levensmiddelenindustrie. Vaak worden deze handige desinfectie-units als wandmodel geplaatst bij een ingang, wat het eenvoudig maakt om iedereen die binnenkomt aan een verplichte beurt te onderwerpen voor handhygiëne.

Overzicht van het ruime aanbod Steripower handdesinfectie units uit onze webwinkel

–          Steripower handdesinfectie unit Accu

–          Steripower Drip Tray voor Mini 500

–          Steripower handdesinfectie unit Mini 500  Accu 40501 43480273 (zwart)

–          Steripower handdesinfectie unit Mini 500  Accu 40501 43480273 (wit)

–          Steripower handdesinfectie unit Mini 500  Accu 40501 43480270

–          Steripower handdesinfectie unit Picco 500 Slim 220V 40147 43480260

–          Steripower handdesinfectie unit Picco 500 Slim Accu 40146 43480260

–          Steripower handdesinfectie unit Roestvrij staal 220V 1006178 43480163

–          Steripower handdesinfectie unit Roestvrij staal accu  1006178 43480140

–          Steripower handdesinfectie unit Kunststof 220V 10047 43480162

–          Steripower kit 70007 43480290

Deze units van RVS en kunststof zijn speciaal gemaakt voor desinfectiealcohol. Graag waarschuwen wij u ervoor dat als u alcohol of het handdesinfectiemiddel in een reguliere zeepdispenser zou stoppen, dit op de lange duur fataal kan zijn voor de rubberen onderdelen die hierin verwerkt zitten.

Kunnen zowel op het stroomnetwerk als functioneren op oplaadbare batterijen met en accu-oplader. Er zijn flessen met desinfectiemiddel te koop voor 0,5 of 1 liter. Beide formaten voorraadflacons zijn eenvoudig te plaatsen in de unit.

Hang de dispenser altijd op de juiste plek op. Dus niet alleen op toiletten of bij een spoelbak, maar ook bij ingangen van bepaalde locaties, zoals bijvoorbeeld een productieruimte, de ingang van een kantine of de hoofdingang van uw gebouw.

Combineer het gebruik van uw Steripower desinfectiesysteem altijd met een hygiënische handdoekrol of eenmalig bruikbare handdoekjes of papieren wegwerp handdoekvelletjes

In onze webshop kunt u bijpassende flacons kopen voor bijvulling

Ideaal bij Steripower is de vergrendelde vullingsmethode. Er is immers sprake van een afgesloten flacon, die te allen tijde (dus ook bij het bijvullen) volledig afgesloten blijft van de buitenwereld. Hij kan dus geen enkele vermenging met andere stoffen  veroorzaken.

Bedenk dat er verschillende types desinfectiemiddel bestaan. Sommige zijn speciaal bestemd voor de voedselverwerkende industrie. Denk hierbij aan alcohol, gel of schuim. Zoals gezegd past niet elk middel in elke dispenser. Lees dus voordat u gaat bijvullen de gebruiksvoorwaarden goed door.

Wanneer is het zaak om handdesinfectie toe te passen?

Houd altijd het tijdstip van het reinigen van handen in acht, en de vraag of u een ruimte verlaat en verwisselt voor een ander. Het risico op kruisbesmetting is altijd aanwezig. Net voor niets zijn op veel productielocaties of bij zorginstellingen handdesinfectie dispensers geplaatst naast deuren of bij een ingang. Door deze locatiekeuze geeft u tevens invulling aan een grotere bewustwording van de noodzaak van handdesinfectie onder uw personeel.

Lees anders ook nog ons blog over het nut van handen wassen. Daarnaast is een aanrader om aan nuttige informatie te komen over hoe het dan werkt met handen schoonmaken.

Een offerte, indicatie prijs of andere vragen over sproeilansen?

Voor vragen, advies of informatie over Steripower desinfectiesystemen, de bijbehorende desinfectievloeistoffen, displays, of andere zaken voor schoonmaakprofessionals in de zorg, voedselsector, industrie of zorg, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice of verkoopadviseurs. Zij staan u graag te woord via e-mail, telefoon of komen op verzoek bij u langs om ter plekke gericht advies te geven.