Hygiene Papier van Kimberly Clark

Hygiene papier

Hygiene papier is een verzamelnaam voor allerlei verschillende soorten papier. Denk hierbij aan toiletpapier, handdoekrollen, poetsrollen en poetsdoeken. Bij hygienesupply bent u voor elk type hygiene papier aan het juiste adres. Of u nu gaat voor goedkoop merkloos hygienepapier of voor de kwaliteit van de premium merken als kimberly-clark hygienesupply biedt hierin ruime keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om dit papier netjes op te hangen in de daarvoor bestemde dispensers. Bent u op zoek naar hygienepapier, dan staan onze adviseurs graag voor u klaar om samen met u de beste papiersoort voor uw situatie te bepalen.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle hygiene papier

Resultaat 1–24 van de 113 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Hygiene papier van Kimberly Clark

Kimberly Clark is met al haar submerken zoals Scott, Aquarius, Wypall en natuurlijk Kleenex en van de grootste fabrikanten op het gebied van hygienepapier. Duurzaamheid vormt een cruciaal onderdeel binnen de productie van die hygienepapier. Het hygienepapier van Kimberly Clark voldoet daarom ook aan een aantal belangrijke keurmerken zoals het Ecolabel en het FSC keurmerk dat waarborgt dat al het gebruikte hout uit FSC gecertificeerde bossen afkomstig is. Met het hygienepapier van Kimberly Clark heeft u niet alleen een partner die papier vervaardigt van uitzonderlijke kwaliteit, maar ook een partner die past binnen uw MVO-beleid.

Hygienepapier op rol

Hygienepapier bestaat in verschillende soort, maten, diktes en vormen. Een van de meest gebruikte papiersoorten zijn de poetsrollen of papier op rol. Wypall is een zeer sterk merk in de poetsrollen. Wypall voert een zeer brede range van poetsrollen, van sterk vloeistof absorberend tot pluisvrije poetsrollen. Bent u nieuwsgierig welke poetsrol in uw situatie het beste effect heeft? Neem dan snel contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze op het gebied van hygienepapier.

Soorten hygiene papier

Handreinigingsdoeken Onderzoekbankrollen
Papieren handdoekjes Poetsdoeken
Poetspapier Poetsrollen
Poetspapier op rol Sopdoeken
Werkdoeken Toiletpapier