KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Elektronische No Touch Handdoekroldispenser 9960 Wit – Kimberly Clark

Artikelcode: 9960
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

Available on backorder

€ 155,60€ 140,04
Niet op voorraad
Levertijd: 3-6 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Elektronische No Touch Handdoekroldispenser 9960 Wit – Kimberly Clark

Dispensers voor papieren handdoeken op rol, uit een afgestemd assortiment washroom dispensers, die de hygiëne bevorderen, comfort en welzijn verbeteren en helpen om de kosten te beheersen. Ideaal voor: doek-voor-doek uitgifte van KLEENEX® of SCOTT® Handdoeken op rol, zodat ze alleen aangeraakt worden door de gebruiker. Draagt bij tot vermindering van kruisbesmetting; houdt kosten laag bij intensief gebruik, met aanpasbare instellingen en gemakkelijk in onderhoud. Verkrijgbaar als: no-touch drukknop of afsluitbare dispenser met rest-rol faciliteit voor > 1.500 handdoeken, met een gebogen design voor eenvoudig reinigen zonder stof of vuil ophoping, smart-sensor technologie voor gecontroleerde doeklengte en tijdvertraging plus indicator wanneer navullen of nieuwe batterij nodig is.

Verpakking: 1 Dispenser

Werkt met de volgende handdoeken:

Additional information

Brand Kimberly-Clark
EAN

5033848010448

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?