Papieren Handdoekjes van Scott en Kleenex - Kimberly Clark

Papieren handdoekjes zijn onmisbaar in een bedrijf. Even snel en hygiënisch handen drogen? Of dit nou in de keuken of bij het toilet is, papieren handdoekjes zijn ideaal. Bij Hygiënesupply bent u aan het juiste adres voor een groot assortiment aan papieren handdoekjes van het vertrouwde merk Kimberley Clark. Papieren handdoekjes zijn niet alleen ontzettend handig, maar de doeken zijn ook nog eens goed voor het milieu en voor de hygiëne binnen het bedrijf.

Filteren
Sorteren op
Alle papieren handdoekjes

Toont alle 23 resultaten

Sorteer op

Verschillende soorten en maten papieren handdoekjes

Hygiënesupply heeft een groot assortiment aan verschillende soorten en maten papieren handdoekjes, bestemd voor verschillende soorten dispensers. Zo vindt u papieren handdoekjes met verschillende aantallen lagen in de webshop, maar ook het materiaal waarvan de doekjes zijn gemaakt verschillen. Voor ieder wat wils! De rollen en verpakkingen met papieren handdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Naast de reguliere verpakkingen, verkopen we ook speciale Slimroll en Slimfold handdoeken. Dit zijn kleine handdoeken die dus perfect zijn voor de kleine ruimtes. We snappen namelijk dat de ene toiletruimte niet even groot is als de andere ruimte. Bij deze kleine handdoeken, verkopen we ook bijbehorende dispensers. Naast papieren handdoeken op rollen, verkopen we ook gevouwen handdoeken.

Kosten besparen en afval verminderen

De papieren handdoeken op een rol helpen het verbruik te controleren. Hierdoor bespaart u kosten en vermindert u afval. De doeken van Kimberly Clark zijn zó sterk, dat ze niet breken als ze nat zijn. Vindt u het ook vervelend als u in de toiletruimte staat met natte handen en de handdoeken zijn op? Wij hebben de oplossing! In onze webshop vindt u speciale handdoeken die 25 centimeter lang zijn. Zo raken de doeken minder snel op. Naast papieren handdoeken voor in een dispenser, verkopen we ook handdoekjes in een stijlvolle, spatbestendige pop-updoos. Deze handdoekjes hebben een vel-voor-vel uitgifte, zodat ze alleen aangeraakt worden door de gebruiker. Dit zorgt voor nog meer hygiëne en comfort!

Airflex-technologie: voor de maximale absorptie

Zoekt u naar handdoeken met superieure absorptie en kracht? Kies dan voor papieren handdoekjes met Airflex-technologie. Ze voelen zacht aan en ze hebben een textielachtig uiterlijk. Doordat deze doeken erg absorberend en sterk zijn, zijn er minder handdoekjes nodig om handen te drogen. Deze doeken zijn ideaal voor:

  • verpleegkunde;
  • plekken waar wordt gewerkt met voedsel;
  • drukke toiletruimtes in kantoren; 
  • openbare locaties.

Goed voor milieu en hygiëne

De papieren handdoekjes zijn niet alleen erg snel en gemakkelijk in gebruik, maar ze zijn ook goed voor het milieu. Dit komt, doordat er minder handdoeken zijn die gewassen moeten worden. Daarnaast worden de papieren handdoekjes op een milieuvriendelijke manier gemaakt. Naast duurzaam, zijn de doekjes ook erg hygiënisch. Alleen de gebruiker raakt het handdoekje aan en niemand anders. Bij een katoenen handdoek droogt iedereen namelijk de handen met dezelfde doek. Doordat een katoenen handdoek vaak vochtig is, blijven er veel bacteriën inzitten. Dit is thuis geen probleem, maar bij een bedrijf waar veel verschillende mensen hun handen aan deze handdoek afdrogen is het een bron van bacteriën. Dit voorkomt u met papieren handdoekjes: een win-winsituatie dus!