Microvezel glasdoekjes zijn wonderdoekjes

Ze zijn er nu al een kleine dertig jaar. In eerste instantie gebuikte alleen de professionele schoonmaak microvezeldoekjes. Ze worden niet voor niets wonderdoekjes genoemd. Met onze microvezel glasdoekjes krijg je namelijk zonder toevoeging van schoonmaakmiddelen een schoon en streeploos resultaat. En dat alles zonder zware emmers water en het moeizame uitwringen.

Hoe werken microvezel glasdoekjes?

Microvezel glasdoekjes bestaan uit duizenden kleine weerhaakjes. Deze schrapen als het ware het vuil van gladde oppervlaktes. Dankzij het absorberende vermogen houden de doekjes stof, vet en vuil vast, wat tot een blinkend resultaat leidt. Doordat er geen schoonmaakmiddel wordt gebruikt, blijft er geen waas over na het schoonmaken. Bovendien is het beter voor het milieu. Het vuil wordt zo stevig opgenomen door de microvezels, dat spoelen en uitwringen met de hand weinig effect heeft. Om de vuile microvezels weer helemaal schoon te krijgen, was je de doekjes in de wasmachine (op maximaal 60° C en zonder wasverzachter). 

Filteren
Sorteren op
Alle microvezel glasdoeken

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Optimaal gebruik

Onze microvezel glasdoekjes zijn te gebruiken als losse doek, maar ook op moppen en dusters. In ons assortiment van professionele glasdoeken van 40×40 cm zit onder meer de microvezel glasdoek 320 gram, de Top-Ecran en de Top-Regular in de kleuren groen en blauw. Er zitten vijf exemplaren in één verpakking. Ze verwijderen heel eenvoudig stof, vet en vuil, maar je kan er ook glas of andere glanzende onderdelen mee opwrijven. Spiegels, ramen en andere gladde oppervlaktes blinken je tegemoet. Het licht bevochtigen van de microvezel glasdoekjes met een spuitflacon is voldoende voor optimaal resultaat. Door een microvezeldoekje slim te vouwen, kun je met één doek acht of zelfs zestien keer een schone kant gebruiken. Pas wanneer alle kanten vervuild zijn, pak je een nieuwe. Uitspoelen en droogwringen is niet meer nodig.

Bestellen

Hygienesupply heeft speciaal voor professionele schoonmakers in de zorg, horeca en voedingsindustrie een uitgebreid assortiment van diverse microvezel schoonmaakproducten. Microvezel glasdoekjes maken schoonmaakwerk lichter, gemakkelijker en beter.

Bestel eenvoudig op onze website de gewenste microvezel glasdoekjes. Wil je meer weten of heb je passend advies nodig, neem dan contact met ons door te bellen naar 0345 724 900 of mail naar info@hygienesupply.nl.