Vikan vloervegers in HACCP kleuren

Vikan vloervegers in diverse hardheden

Vikan heet zijn vloervegers ontworpen met verschillende soort vezel hardheden. Dit betekent in de praktijk dat voor iedere soort vervuiling, en voor ieder vloertype er een geschikte vloerveger in het Vikan assortiment aanwezig is. Zo zijn er voor gladde vloeren met zeer fijn vervuilingen, zoals meel en andere fijne grondstoffen, zachte vloervegers en zelfs extra zachte vloervegers zodat u met gemak zeer fijne vervuiling kunt opvegen. Daarnaast is er ook een combi vloerveger verkrijgbaar. Dit is een vloerveger die bestaat uit harde borstelvezels en uit zachte borstelvezels. De harde vezels zorgen ervoor dat hardnekkig vuil lost laat en de zachte vegels nemen deze vervuiling vervolgens mee. Tevens zijn de vegers compatibel met alle vikan stelen uit het assortiment en in combinatie met een ophangsysteem hangt u uw schoonmaakgereedschappen ook nog eens netjes op. 


Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle vloervegers

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

Vikan vloervegers passen perfect binnen uw HACCP systeem

De vloervegers van vikan zijn speciaal ontwikkeld van materialen die goedgekeurd zijn door de FDA. Dit betekent dat de vloervegers geschikt zijn om gebruikt te worden in ruimten waar voedingsmiddelen geproduceerd worden. Daarnaast zijn de vegers leverbaar in 9 verschillende kleuren zodat u de schoonmaakproducten geruisloos in kunt pasen in uw kleurcoderingssysteem. Wanneer u deze vloervegers op een juiste manier gebruikt minimaliseert u de kans op kruisbesmetting en verhoogt u dus uw productveiligheid!

 

Houdt uw vloervegers hygienisch schoon 

Het is uiteraard vanzelfsprekend dat uw vloervegers in aanraking komen met vloeroppervlakken. Vloeroppervlakken zijn vaak een bron van bacterieën en micro-organismen. Het is ook zeer waarschijnlijk dat deze ongewenste micro organismen terecht komen in uw vloervegers. Het is dus van groot belang dat de vegers, borstels, bezems etc etc. niet vergeten worden tijdens uw schoonmaakproces. Het is zeer dringend aan te raden om uw borstelmateriaal regelmatig te reinigen. De materialen waaruit de diverse borstelsbezems en vloervegers zijn opgebouwd zijn bestand tegen reinigingstemperaturen van 121 graden celsius. Dit betekent dus dat de reinigingsproducten gereinigd kunnen worden in een autoclaaf. Zo houdt u dus uw borstels en vegers hygienisch schoon en reduceert u de kans op kruisbesmettingen.