Werkschoenen lichtgewicht

Werkschoenen worden heden ten dagen steeds comfortabeler. Dit wordt bewerkstelligt door een aantal nieuwe technieken die de werkschoenen steeds lichter en buigzamer maken. De veiligheidseisen waaraan de werkschoenen tegenwoordig moeten voldoen kunnen tegenwoordig gecombineerd worden met een hip en trendy design en daarnaast nog sterk gereduceerd worden in gewicht. In het verleden waren werkschoenen voorzien van stalen neuzen en stalen tussenzolen. Tegenwoordig zijn er vele alternatieve materialen beschikbaar zoals bijvoorbeeld kevlar, aluminium en composiet. Het is dus mogelijk om comfort hand in hand te laten gaan met veiligheid!

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Schoenmaat
Alle lichtgewicht werkschoenen

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Werkschoenen lichtgewicht voor dames en heren

Tegenwoordig zijn er in het bedrijfsleven een groot aantal dames die vergelijkbaar werk doen als de heren. Helaas waren de meeste werkschoenen nog steeds speciaal ontwikkeld voor mannen voeten. Tegenwoordig is dit anders. Werkschoenen zijn tegenwoordig al verkrijgbaar vanaf maat 35 en bieden voor de dames hetzelfde comfort als voor de heren doordat er meer gekeken word naar de eigenschappen van de vrouwenvoeten tijdens het ontwikkelingsproces van de werkschoenen. Lichtgewicht werkschoenen voor dames zorgen ervoor dat pijn in de voeten, benen en rug sterk gereduceerd kunnen worden.

Bescherm uw voeten goed!

De voeten zijn een van de meest kwetsbare onderdelen van het menselijk lichaam. Het is dan ook zeker geen extreme luxe om goed te investeren in veilige werkschoenen die comfortabel en licht van gewicht zijn, u loopt er immers een groot gedeelte van uw leven op! Op veel plaatsen waar werk verricht word zijn er zelfs protocollen die bepaalde eisen aan veiligheidsschoenen stellen. Dit is allemaal voor uw eigen veiligheid en om ongevallen te voorkomen. Werkschoenen worden speciaal geproduceerd om grote piekbelastingen op de neus te kunnen opvangen zonder dat u hierbij letsel oploopt. Kies uw werkschoenen zorgvuldig uit en kijk hierbij naar wat heb ik nou precies nodig. Op deze wijze kunnen we met zijn allen de werkplek een stuk veiliger maken!