Vikan handscheppen in HACCP kleuren

De Scheppen en schoppen oftewel handscheppen op deze bestelpagina kennen veel mensen vooral uit tuincentra of van hun tuinhobby. Een handschep is echter ook erg handig voor andere doeleinden, zoals in de keukens van restaurants, hotels, cateringbedrijven en andere horeca of bij voedselverwerkende bedrijven. Handscheppen voor professionele doeleinden worden in de food sector ook wel spade of schepbak genoemd. Zoals u gewend zal zijn bij het Deense A-merk Vikan, met zijn artikelen voor professionals in onderhoud, reiniging en schoonmaak, is elk product zeer duurzaam en volgens ergonomische normen ontwikkeld. Ook efficiency en tijdbesparing spelen een belangrijke rol bij Vikan en dat ziet u ook weer terug bij hun collectie handscheppen, die u in allerlei variaties treft op deze pagina.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle handscheppen

Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Kies uit de 13 Vikan handscheppen in onze webwinkel

 

Uit de onderstaande lijst van 13 handscheppen kunt u precies de juiste keuze maken voor het soort Vikan handschep waar u naar op zoek bent. Ze zijn er van vrij groot tot een kleine schep, en bruikbaar ongeacht of u met food of non-food werkt:

–          Vikan handschep recht en klein

–          Vikan handschep 2 liter

–          Vikan ronde schepbak 1 liter

–          Vikan ronde schepbak 2 liter

–          Vikan vlakke handschep klein metaaldetecteerbaar

–          Vikan handschep recht groot metaaldetecteerbaar

–          Vikan handschep recht middel metaaldetecteerbaar

–          Vikan handschep recht klein metaaldetecteerbaar

–          Vikan Vlakke handschep groot

–          Vikan vlakke handschep klein

–          Vikan handschep recht groot

–          Vikan handschep recht middel

–          Vikan ronde handschep 1 liter

 

Alle keuzemogelijkheden binnen de categorie handscheppen in onze online winkel

 

1. Binnen het hierboven genoemde dit aanbod kunt u ook nog een keuze maken tussen de geschiktheid voor droge ingrediënten of vochtige ingrediënten. Het luistert immers nauw of u werkt met ‘natte’ zaken als vlees of juist met meel, bloem, suiker of specerijen.

 

2. Ook kunt u selecteren op het praktisch nut. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de verschillen in schepbreedte of scheplengte, of de aanwezigheid van een schenktuit aan één of twee kanten. De meeste types zijn in temperatuur belastbaar tot maximaal 100 graden. Elk model is van het levensmiddelengeschikte hygiënische materiaal polypropyleen (kunststof), dat door de gladde oppervlakte zeer eenvoudig te reinigen is. Ook is het polypropyleen kleefvrij, roestvrij, rotvrij en bestand tegen agressieve chemicaliën (logen en zuren). Dit materiaal is naadloos gegoten, zodat nergens vuil in of achter kan gaan zitten. Alle modellen zijn stapelbaar en hebben net als de maatbeker uit uw keuken een maatverdeling, voor als u de inhoud nauwkeurig wil kunnen aflezen.

 

3. Ook is een handschep met metaaldetectie is een zeer gewild artikel in de levensmiddelenindustrie. Want als het al voorkomt dat een metalen voorwerp als een boutje, een moertje, sieraden van medewerkers of andere aken in de voedselketen belanden, kan dit verstrekkende gevolgen hebben. Uw productieproces kan hierdoor komen stil te liggen en als een metalen voorwerp in het eindproduct beland zijn de media nogal happig op berichtgeving hierover en krijgt u wellicht een imagoprobleem.

 

4. Alle types handscheppen zijn leverbaar in een kleur naar keuze, zodat u ook de zo gewilde Vikan kleurcodering met de HACCP kleuren rood, blauw, groen, geel en wit kan doorvoeren in uw schoonmaakbeleid, bijvoorbeeld om een kleurzone aan te geven waar een ander hygiënebeleid geldt.

 

5. Naast de categorie handscheppen treft u elders op deze website ook nog de categorie scheppen en schoppen. Mogelijk kunt u hier nog beter vinden wat u zoekt, bijvoorbeeld als u een model wenst met uitlekgaten, een handgreep of een steel.

 

In tegenstelling tot onder andere tuincentra zijn onze handscheppen uitsluitend van kunststof (polypropyleen). Metaal en aluminium roest op den duur en vanwege de hoge hygiënische standaard die veel van onze kanten hanteren is een metalen schep een artikel dat u in de tuin gebruikt.