Vikan gereedschappen online bestellen in de webwinkel van Hygienesupply

Als professional in de zorg, industrie, horeca of voedingsmiddelensector kent u het Deense merk Vikan uiteraard van alle denkbare artikelen op het gebied van schoonmaken, reinigen en onderhoud. Naast de dweilen, zemen, borstels en bezems heeft dit merk ook een keur aan Vikan gereedschappen. U zal Hygienesupply reeds kennen als dé Vikan aanbieder en specialist in Nederland, die altijd alles op voorraad heeft en snel kan leveren. 

Vanzelfsprekend geldt dit ook voor schoonmaakgereedschappen als een roerspatel, een hark, een riek, een roerspatel of metaaldetectie. Dus als u een tekort heeft og een aanvulling nodig heeft in uw gereedschapset of gereedschap kast, dat treft u in onze online winkel alles voor gereedschap kopen of gereedschappen bestellen. Onder voorwaarden kan dit ook op rekening, zodat u sneller en effectiever de collectie gereedschap voor reiniging en schoonmaak op orde heeft. 

 

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle gereedschappen

Toont alle 11 resultaten

Sorteer op

De kenmerken van Vikan gereedschappen voor onderhoud, schoonmaak en reiniging

 

Uiteraard voldoen ook de Vikan gereedschappen aan alle kenmerken die u van hen  gewend bent:

– Elk artikel voldoet aan de meest recente wetgeving binnen de EU of internationaal op het vlak van hygiëne, ergonomie of (voedsel)veiligheid.

– Elk artikel voldoet aan de regels van kwaliteitsmanagementsystemen als de HACCP of IFS.

– Tevens voldoen alle producten aan de kwaliteitsnorm ISO 9001 plus milieunorm ISO 14001.

– Elk artikel is vervaardigd volgens het systeem van de kleurcodering om het gevaar van kruisbesmetting te voorkomen.

 

Voor welke bedrijven of organisaties is het bestellen van Vikan gereedschappen interessant?

 

Het bestellen van schoonmaakgereedschap of reinigingsgereedschap van Vikan gebeurt vooral in de onderstaande bedrijven of organisaties. Het is voor hen van belang de gereedschapset voor reiniging en onderhoud op orde te hebben.

1. De levensmiddelenindustrie
2. De voedingsmiddelenindustrie, van zuivel of AGF tot slachterijen
3. Supermarkten en andere vormen van retail
4. Horeca, catering, hotel en restaurant, snackbar of lunchroom
5. De zorgsector, van artsenpraktijken tot ziekenhuizen of bejaardencentra
6. De sector van transport en vervoer
7. Garages, autobedrijven en autoherstelbedrijven
8. Zwembaden, sauna’s en sportverenigingen
9. Vliegvelden en spoorweglocaties
10. Onderwijs, overheid, kantoren

 

De 5 Vikan gereedschappen die u bij onze webshop kan bestellen

 

1. Vikan hark
Speciaal voor het bijeen scheppen van gemorste voeding bij een lopende band, een industriële ketel of andere productieprocessen in de levensmiddelindustrie. De harken zijn qua temperatuur belastbaar tot maximaal 121 graden.

2. Vikan riek
De naadloze en dus uit één deel gegoten hygiënische riek is bestemd voor het produceren van onder meer groente, fruit, vlees en andere voedingsmiddelen. De maximale temperatuurbelasting is 121 graden.

3. Vikan roerspatel met gaten of roerspatel zonder gaten in het schepgedeelte
Hittebestendig en met een steel en schepgedeelte in meerdere lengtes. Naast algemeen gebruik in de diverse keukens in de horeca zijn deze roerspatels ook bruikbaar voor industriële mengketels. Deze roerspatels kunnen temperaturen verdragen tot maximaal 170 graden.

4. Vikan spatelblad
Als u een vervangbaar model heeft om op een steel te plaatsen en dus niet een uit één stuk gegoten, dan is het mogelijk om een nieuw spatelblad te kopen als het tijd is voor vervanging of er een andere reden is. Dit spateloppervlak is uitwisselbaar met elke Vikan steel en er is keuze mogelijk tussen ‘stevig’ of ‘flexibel’.

5. Vikan metaaldetector
Bedrijven die met voedsel werken zijn uiteraard aan strenge regels gebonden. Omdat een vermenging van metalen voorwerpen in de voedselketen rampzalige gevolgen kan hebben en aandacht in de media krijgt, is het van belang de voedselstromen op bijvoorbeeld de lopende band aan een controle te onderwerpen met een gespecialiseerde metaaldetector. Bij Vikan is daardoor de kleinste draadnagel in een partij voeding nog eenvoudig detecteerbaar.

 

Offerte, vragen of informatie over schoonmaakgereedschap?

 

Het gehele aanbod van het schoonmaakmerk Vikan kunt u gemakkelijk en snel online bestellen en kopen bij Hygienesupply. Wij voeren dit merk door de uitstekende resultaten op elk vlak die schoonmaakprofessionals zo belangrijk vinden: ergonomie, efficiency, veiligheid en vormgeving.

Mocht u verlangen om informatie, vragen hebben of een vrijblijvende offerte wensen, neem dan gerust contact op met de adviseurs van onze verkoopafdeling.