CMT disposable dispensers - Hygienesupply

Dispensers voor wegwerpkleding

Orde en netheid is vaak een van de belangrijkste pijlers op de werkvloer. Orde en netheid zorgt voor een prettige en veilige werkomgeving. Dit geldt uiteraard ook bij het gebruik van wegwerpkleding. CMT heeft een speciale range aan dispensers ontwikkeld voor wegwerpkleding. Op deze wijze kunt u uw wegwerphandschoenen, haarnetjes of wegwerp overschoenen niet alleen op een gemakkelijke manier opruimen, maar hiermee stimuleert u ook het gebruik van uw wegwerpkleding. U kunt op diverse punten binnen uw productiefaciliteit dispensers ophangen waardoor uw wegwerpkleding altijd voor het grijpen ligt.

Filteren
Sorteren op
Alle disposable dispensers

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

Dispensers voor wegwerphandschoenen

Bij het gebruik van wegwerphandschoenen heeft u vaak te maken met een aantal factoren. Verschillende soorten maten en verschillende materiaalsoorten zoals latex handschoenennitril handschoenen of vinyl handschoenen. Het kan zo zijn dat u binnen uw bedrijf meerdere soorten maten wegwerphandschoenen gebruikt. CMT heeft hier diverse mooie rvs dispensers voor waarbij u meerdere maten netjes naast elkaar kunt ophangen. Op deze wijze kunnen al uw medewerkers gemakkelijk de juiste handschoen pakken. De RVS dispensers voor wegwerpkleding zijn eenvoudig te monteren en te reinigen.

Ophangsysteem voor wegwerkleding

Ophangsystemen voor bezems en ophangsystemen voor wegwerpkleding hebben allebei een gezamenlijke functie. Zo is het de bedoeling dat het product wat opgehangen wordt beschermd wordt. Daarnaast is een vaste plek voor wegwerpkleding zeer aan te raden omdat dit het gebruik ervan vergemakkelijkt. Daarnaast biedt het een professionele en hygiënische uitstraling als uw wegwerpkleding netjes, ordelijk en hygiënisch opgeruimd is.