Industriële schoonmaakmiddelen voor het interieur

Niets is fijner dan een schoon interieur in uw restaurant, hotel, broodjeszaak of snackbar. U wilt uw klanten natuurlijk optimaal kunnen laten genieten van hun hapje of drankje in een hygiënische ruimte. Bent u nog op zoek naar de juiste producten mét een hoge kwaliteit? Zoek dan niet langer en kies voor de interieur reinigingsmiddelen van Dipp!

Filteren
Sorteren op
Alle interieur

Toont alle 13 resultaten

Sorteer op

Assortiment Dipp interieur schoonmaakmiddelen

Dipp biedt een groot assortiment aan vol producten met verscheidene doeleinden. Het interieur assortiment bestaat uit vier producten.

Allesreiniger

De allesreiniger van Dipp is, zoals de naam al zegt een reiniger voor vrijwel alles. Het product is effectief in het verwijderen van los en hardnekkig vuil. Vloeren en oppervlakken worden hiermee goed ontvet en gereinigd. Door de citroengeur die erin verwerkt zit, ziet uw interieur er niet alleen schoon uit, het ruikt ook nog eens erg fris. De Dipp allesreiniger citroen wordt geleverd in een jerrycan van 5 liter, waardoor hij voor een lange tijd mee gaat.

Glas en multi oppervlakken

Deze blauwe vloeistof van Dipp is speciaal bedoeld voor het reinigen van verschillende oppervlakken zoals tafels, spiegels en glas. De reiniger is geschikt voor een dagelijkse reiniging van alle afwasbare en waterbestendige oppervlakken. De glas- en oppervlaktereiniger verdampt snel en garandeert u een zuiver, streeploos, glanzend en geparfumeerd resultaat. Het product is verkrijgbaar in een jerrycan van 5 liter en een spray van 750 ml. In een handomdraai verwijdert u vet, vuil en vlekken van glas, ramen, spiegels, tafels, kunststof, vitrines en tegels.

Extra krachtige vloerreiniger

Voor het reinigen van uw vloer maakt u gebruik van de extra krachtige reiniger van Dipp, verkrijgbaar in een jerrycan van 5 liter en een grootverpakking van 25 liter. Het is een sterk geconcentreerde industriële dieptereiniger die alle vastzittend vuil, vetten en oliën snel oplost en verwijdert van harde en gladde vloeren. De reiniger is geschikt voor manueel of machinaal gebruik. Gebruik deze reiniger niet op niet-afwasbare oppervlakken zoals natuursteen, onbehandeld hout of kurk. Daarnaast mag het product niet in aanraking komen met aluminium, rubber, messing en koper. 

Hydroalcoholische reiniger

De Dipp hydroalcoholische reiniger reinigt oppervlakken op basis van alcohol. Het middel verwijdert of vermindert aanzienlijk de micro-organismen van apparatuur, oppervlakken en meubels. En dat alles zonder gevaar voor de huid. Let er wel op dat u het product niet gebruikt op materialen die gevoelig zijn voor alcohol, zoals bijvoorbeeld plexiglas.

 

Schoonmaakmiddelen niet alleen voor het interieur

De schoonmaakmiddelen van Dipp zijn geschikt voor vele diverse branches. Hygienesupply levert onder andere aan:

✔ De transport
✔ Alle takken van de gezondheidszorg
✔ Horeca
✔ Winkels & supermarkten
✔ De voedingsmiddelenindustrie
✔ Zwembaden
✔ Autobedrijven
Scholen 
✔ Kantoren

Bekijk hier het gehele assortiment van Dipp om te kijken welke producten het beste bij u en uw bedrijf passen.

 

Alle voordelen van de schoonmaakmiddelen van Dipp op een rijtje

✔ De producten van Dipp staan voor A-kwaliteit. Ieder product uit hun assortiment bevat het Quarantee label. Hierdoor weet u zeker dat de producten op een efficiënte wijze zijn geproduceerd. 
✔ Alle producten van Dipp zijn biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.
✔ Dipp schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor professioneel gebruik.
✔ De reinigingsmiddelen zijn ideaal voor dagelijks gebruik
✔ Alle bovenstaande producten garanderen u een zuiver, streeploos en langdurig fris resultaat.
✔ De schoonmaakmiddelen van Dipp zijn effectief door hun hoge reinigingskracht
✔ Doseren gaat gemakkelijk door gebruik te maken van de dop.
✔ Alle Dipp producten zijn erg zuinig in gebruik.

 

Hygienesupply: dé groothandel in reinigingsproducten

Hygienesupply is een groothandel in reinigingsproducten. Wij hechten veel waarde aan een goede hygiëne binnen de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Zo zijn wij gericht op een goede implementatie van het kleurcoderingssysteem zoals Vikan deze heeft geïmplementeerd. We bieden een breed assortiment aan. Denk bijvoorbeeld aan bezemsschrobbers en trekkers, maar ook aan werkschoenenreinigingsmachines en handhygiëne. U kunt daarnaast ook altijd terecht bij ons voor advies. Neem bij vragen contact met ons op door te bellen naar +31 (0)345 – 72 53 33, of te mailen naar info@hygienesupply. Als u er niet uitkomt, komen wij graag bij u langs om advies te geven, onze producten te demonstreren en/of door middel van proefmonsters tot een oplossing te komen.