Handdesinfectie dispenser kopen

Wanneer u werkzaam bent binnen sectoren als de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie, is het van belang om – liever te vaak dan te weinig – uw handen te desinfecteren. Het is zo simpel, maar u moet er wel aan blijven denken. Zet daarom (in ieder geval) bij de ingang van uw bedrijf of instelling een handdesinfectie dispenser neer. Zo maakt u medewerkers en bezoekers bewust van de geldende hygiënische maatregelen binnen uw organisatie.

 

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle handdesinfectie dispenser

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Handdesinfectie dispensers voor een goede hygiëne

Meer dan ooit speelt hygiëne een grote rol binnen organisaties en bedrijven. Een goede handhygiëne wordt namelijk niet voor niets beschouwd als de belangrijkste maatregel om het risico van overdracht van bacteriën te verminderen. Op onze handen dragen we namelijk allemaal miljoenen microben, waarvan een heel aantal erg schadelijk kunnen zijn. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom handen wassen zo belangrijk is. Door uw handen te wassen volgens het handenwasprotocol voorkomt u besmettingen die kunnen leiden tot bijvoorbeeld het coronavirus. Op momenten waarop u uw handen niet uitgebreid kunt wassen, maakt u gebruik van onze desinfectie dispensers, die u eenvoudig op plekken neer kunt zetten waar een goede hygiëne van groot belang is. Denk aan handdesinfectie binnen het ziekenhuis, of andere zorginstellingen.

Contactloze desinfectie met elleboog bediening

Speciaal voor het desinfecteren van uw handen, verkopen wij diverse soorten dispensers. Om te voorkomen dat u alsnog de kraan of de dispenser aan moet raken met uw handen, bieden wij een RVS handdesinfectie zuil met elleboog bediening aan. Deze zuil is geproduceerd van hoogwaardig en RVS waardoor deze gemakkelijk te reinigen is. Door de opvangbak onder de dispenser, voorkomt u dat het product gaat lekken op de vloer. Daarnaast kunt u deze desinfectiezuil gemakkelijk in klappen, waardoor u deze gemakkelijk kunt vervoeren.
Pixio handdesinfectie dispenser met display voor informatievoorziening
Nieuw in ons assortiment is de Pixio handdesinfectie dispenser met sensor en informatiedisplay. Bij binnenkomst zijn er twee belangrijke handelingen die u direct tegelijkertijd uit kunt voeren. Men kan zijn of haar handen contactloos desinfecteren terwijl hij of zij op eenvoudige wijze op de hoogte worden gebracht van (hygiëne-)regels die gelden binnen uw bedrijf of organisatie. Een echte aanwinst voor ziekenhuizen, openbare locaties, winkels, supermarkten en de receptie van uw kantoor.

Handalcohol dispenser kopen bij Hygienesupply

Bestel uw handalcohol dispenser eenvoudig bij Hygienesupply. De dispenser vult u eenvoudig bij met behulp van de handdesinfectie producten uit ons assortiment. Heeft u vragen over deze dispensers of bent u op zoek naar adviezen over het implementeren van hygiënische maatregelen binnen uw bedrijf of organisatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.