Vikan Steeladapter met schroefdraad

Uw stelen koppelen met zo’n beetje alle Vikan schoonmaakattributen? Dat kan met de Vikan steeladapter met schroefdraad! Wilt u bijvoorbeeld een colourcoding steel met een microvezeltoepassing gebruiken, of andersom, dan heeft u hiervoor een adapter nodig. U “schroeft” alle onderdelen simpelweg in elkaar en u heeft een colourcoded schoonmaaktool. Is een van de onderdelen kapot, dan hoeft u alleen dit onderdeel te vervangen. Heel handig dus! 

Over de Vikan steeladapter

Vikan heeft een eigen adapter op de markt gebracht waarmee gebruikers heel simpel zelf een colourcoded schoonmaaktool maken. U gebruikt de adapter samen met de steel en het schoonmaakonderdeel. De Vikan steeladapter met schroefdraad kan uitsluitend op andere Vikan producten gebruikt worden. Dit is natuurlijk helemaal geen probleem, want Vikan is een zeer betrouwbaar en fijn merk. De adapter heeft een diameter van 22mm en past daarmee op alle andere onderdelen. 

Filteren
Sorteren op
Alle steel adapters

Toont het enige resultaat

Sorteer op

Steeladapter voor microvezelsteel

Wilt u een colourcoding steel op een microvezeltoepassing bevestigen, dan heeft u hiervoor een adapter nodig. De adapter met schroefdraad werkt namelijk niet op een microvezelsteel. U kunt dan wel weer een microvezelvoet bevestigen aan de microvezelsteel. 

Waarvoor kan ik de Vikan steeladapter met schroefdraad gebruiken?

De Vikan steeladapter is een handig product om stelen te verbinden aan bijvoorbeeld bezems, trekkers en vegers. Op die manier hoeft u niet steeds nieuwe items te kopen, maar schroeft u ze in een handomdraai in elkaar. Ook wanneer een onderdeel stukgaat, biedt deze methode uitkomst. U hoeft namelijk alleen het kapotte onderdeel te vervangen. Vikan producten worden voornamelijk gebruikt in branches waar hygiëne zeer belangrijk is, zoals in de voedings- en levensmiddelenbranche en in zorginstellingen. 

Voordelen van de Vikan steeladapter

Naast dat u met deze steeladapter supersnel uw eigen schoonmaakgerei maakt, heeft hij nog enkele andere voordelen, namelijk: 

– Zeer licht in gewicht

– Van hoogwaardige kwaliteit

– Snel en gemakkelijk wisselbaar met andere koppelstukken

– U hoeft slechts één onderdeel te vervangen bij gebreken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de Vikan steeladapter met schroefdraad of wilt u meer informatie over dit koppelstuk? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0345 725 725 en per mail op info@hygienesupply.nl. We helpen u graag met de ultieme oplossing voor uw schoonmaakgerei.