Vikan stickervellen in HACCP kleurcodering

Vikan maakt stickervellen en andere oplossingen die zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Hiervoor moeten ze voldoen aan strenge Amerikaanse en Europese wetgeving op het gebied van materiaalgebruik. Daarnaast zijn de Vikan stickervellen in HACCP-kleurcodering erkend in voedselveiligheids- en eco-labelsystemen. Wilt u graag Vikan stickervellen bestellen? Neem gerust contact met ons op of plaats direct uw bestelling via onze website.

Filteren
Sorteren op
Alle stickervellen kleurcodering

Toont het enige resultaat

Sorteer op

De functie van Vikan stickervellen

De Vikan stickervel kleurcodering is voor het oog simpel, maar enorm effectief. Heeft u er wel eens aan gedacht dat het niet hygiënisch en verantwoord is om een bezem zowel in de keuken als in het toilet te gebruiken? Toch gebeurt het vaker dan gedacht. Om dit te voorkomen en kruisbesmetting tegen te gaan, heeft Vikan een stickervel met kleurcodering ontwikkeld. In het kleurcoderingssysteem heeft iedere ruimte of werkomgeving een eigen kleur. Vervolgens moeten alle schoonmaakspullen en schoonmaakkarren per ruimte de sticker krijgen die bij die kleur hoort. Zo weet iedereen dat bijvoorbeeld voor het schoonmaken van het toilet alle spullen met een gele sticker gebruikt kunnen worden. Uiterst hygiënisch dus! Ook binnen dezelfde ruimte kunnen de stickers gebruikt worden. Bijvoorbeeld wanneer er in de keuken onderscheid moet worden gemaakt in de rauw- en niet rauw-afdeling.

Waar worden deze kleurcode stickers voor gebruikt?

Met name in bedrijfspanden waar hygiëne een belangrijke rol speelt wordt de Vikan ergoclean sticker veel gebruikt. Denk hierbij aan voedselverwerkingsbedrijven en zorginstellingen. Wilt u ook een Vikan ergoclean sticker bestellen? Plaats direct uw order op de website of bel onze klantenservice voor hulp of het aanvragen van op maat gemaakte offertes.

In welke hoeveelheden en kleuren zijn deze stickervellen verkrijgbaar?

De Vikan HACCP stickers zijn beschikbaar in de vellen. (bijbehorend artikelnummer 583510) Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of in groten getale bestellen? Neem dan even contact op met onze klantenservice via info@hygienesupply.nl of 0345 – 72 49 00. De HACCP stickers van Vikan worden geleverd op een stickervel met zes verschillende kleuren. Dat zou geschikt zijn voor zes verschillende kamers per verdieping. Meer variatie nodig? Onze specialisten helpen u verder.