Vikan HACCP schoonmaakartikelen

Vikan heeft zijn assortiment overzichtelijk en gemakkelijk ingedeeld zodat u niet al te lang hoeft te zoeken naar de producten die voor u het verschil kunnen maken in efficiency en effectiviteit. Hieronder hebben wij de diverse Vikan categorieën voor u inzichtelijk gemaakt zodat u gemakkelijk kunt doorklikken naar de door u gewenste categorie.

Vikan Bezems Vikan Borstels
Vikan Emmers Vikan Foamsprayers
Vikan Handscheppen Vikan Koppelingen
Vikan Microvezel  Vikan Ophangsystemen
Vikan Padhouders en Pads Vikan Schoppen & Scheppen
Vikan Schrapers Vikan Schrobbers
Vikan Slangensets Vikan Sproeilansen
Vikan Stelen Vikan Stoffers & Blikken
Vikan Transporst  Vikan Werkwagens
Vikan Vloertrekkers Vikan Handtrekkers

Vikan – Wanneer hygiëne telt

Vikan zet zich enorm in voor het bewerkstelligen van hulpmiddelen die het reinigen van voedingsmiddelenbedrijven zo efficiënt en hygiënisch mogelijk maken. Het bedrijf richt zich primair op gebruikers die werken in een omgeving waar hygiëne een uiterst belangrijke rol speelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, of voedingsmiddelenfabrikanten. Daarnaast zijn veiligheid en gezondheid en het milieu belangrijke pijlers waar binnen deze ontwikkeling moet plaatsvinden. De reinigingshulpmaterialen die Vikan heeft ontwikkeld passen ontzettend goed binnen deze drie basiselementen. Een ander belangrijk hoofdkenmerken van de Vikan producten is de kleurcodering die Vikan toepast op haar producten. Deze kleurcodering voorkomt dat reinigingsmaterialen van verschillende afdeling niet door elkaar raken en gaan zwerven. Dit vermindert het risico dat bacteriën worden overgedragen aanzienlijk. U kunt dus stellen dat het gebruik van Vikan materialen bijdraagt aan een veilige hygiënische productieomgeving

Vikan werkt met veel verschillende klanten uit diverse branches samen om kennis te delen. Op deze manier kan Vikan goed inspelen op de wensen en behoeften van de gebruikers van de producten. In deze samenwerking is Vikan vooral op zoek naar een diversiteit aan verschillende soorten bedrijven. Keukens & Restaurants, Supermarkten, onderwijsinstellingen, gemeentelijke instellingen en bijvoorbeeld de transportsector vormen hier een goed voorbeeld van. Vikan doet dit allemaal om één reden namelijk om het schoonmaken eenvoudiger, effectiever en efficiënter te maken.

Alle materialen die door Vikan worden gebruikt zijn goedgekeurd voor het gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Ze voldoen aan de strenge Amerikaanse en Europese regelgeving met betrekking tot het gebruik van materialen en grondstoffen, daarnaast worden de producten erkend in voedselveiligheid, milieu en-etiketteringsystemen. Lees meer op de Vikan Website.

Wat kan Hygienesupply voor u betekenen in advisering omtrent het Vikan Hygiene Systeem?

Bent u opzoek naar borstels, bezems, vloertrekkers, microvezel producten of andere producten uit het Vikan Assortiment? Ons verkoopteam adviseert u graag over het gebruik van deze materialen. Hygienesupply kan het complete assortiment van Vikan, inclusief alle ophangsystemen (eventuele ook installeren) snel uit voorraad door heel Europa leveren. Vikan staat bekend om zijn betrokkenheid bij de voedingsmiddelenindustrie. De belangrijkste reden hiervoor is de hoge kwaliteit die het merk garandeert. Bovendien is het kleurcoderingssysteem een erg belangrijk voor veel klanten in de voedingsmiddelenindustrie. Het implementeren en naleven van het kleurcoderingconcept minimaliseert het risico op kruisbesmetting tussen afdelingen en helpt bijdragen aan een ordelijke en nette werkomgeving wat weer ten goede komt van de veiligheid op de werkvloer. Daarnaar motiveert een goed kleurcoderingsysteem ook het gebruik van alle materialen. Het implementeren van een kleurcoderingsysteem is tevens de gemakkelijkste manier om alle taalbarrières in een keer op te lossen.

Vikan Kleurcodering iPad-app

Vikan Kleurcodering Ipad App

Met behulp van de door Vikan ontwikkelde kleurcoderings app kunnen we u helpen uw productielocatie schematisch in kaart te brengen. Op deze manier is het mogelijk inzichtelijk te maken welke Vikan materialen op welke locatie hangen en welke producten dit exact zijn. Zo heeft u in een oogopslag duidelijk wat u waar heeft hangen. U heeft dus de controle over uw hygiënehulpmiddelen. Een bijkomend voordeel is dat eventueel opnieuw bestellen van de producten slecht een kleine moeite is omdat u precies weet wat u nodig heeft.

Met deze gratis kleurcoderingtool is het zeer eenvoudig om uw eigen kleurcoderingssysteem op te zetten en te onderhouden.

Bent u geïnteresseerd? Neem gerust even contact met ons op.