Gewapende heetwaterslangen van Vikan

Om voedselveilig te kunnen werken op plekken waar wordt gewerkt met voedingsmiddelen, moet u als bedrijf of organisatie beschikken over de juiste type heetwaterslangen. De slangensets van Vikan voldoen aan de Europese wetgeving en de FDA normering, waardoor deze geschikt zijn om te gebruiken in de voedingsindustrie.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle heetwater slangen

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Ideaal voor het reinigingsproces binnen uw bedrijf

Gewapende heetwaterslangen zijn uitermate geschikt om te gebruiken tijdens het schoonmaken en reinigen van bijvoorbeeld uw bedrijfskeuken. Koppel de slang eenvoudig aan uw kraan of pomp door middel van een slangkoppeling, maak gebruik van een sproeilans en reinig vervolgens uw apparatuur op een hygiënische en eenvoudige manier. Wanneer u klaar bent, hangt u de slang op aan de speciale RVS slanghouder, die u ook bij ons kunt bestellen.


Specificaties heetwaterslangen

De slangensets van Vikan zijn gemaakt van gewapend PVC en beschikken over 2 vaste snelkoppelingen en 1 aansluiting voor op uw kraan of pomp. Deze slangen bestaan uit twee lagen PVC met daartussen en gevlochten inlage. Deze zorgt ervoor dat de slang zich niet opblaast. Een van de grote voordelen van pvc is dat deze slangen erg flexibel en duurzaam zijn. De slangen zijn te verkrijgen in 10, 15 of 20 meter. Ze zijn te gebruiken voor water met een maximale temperatuur van 70 °C. De maximale werkdruk van deze waterslangen is 20 bar.


Het belang van voedselveiligheid binnen de voedingsindustrie

Door uw werkruimtes en schoonmaakartikelen regelmatig en goed te reinigen, verhoogt u de voedselveiligheid en voorkomt u zaken als kruisbesmetting en de verspreiding van bacteriën (zoals de listeria bacterie). De producten van Vikan zijn ontwikkeld vanuit de adviezen van schoonmaak professionals, dus u bent er zeker van dat u met de juiste materialen werkt wanneer u de heetwaterslangen van Vikan gebruikt.

Heeft u vragen over het gebruik van waterslangen binnen uw organisatie? Neem voor adviezen dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!