Vikan pijpbostels met flexibele kabels

Vikan pijpborstels met flexibele kabels

De Vikan pijpborstels worden gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit en zijn daardoor uitermate geschikt voor het gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie. De verschillende vezeltypes zoals hard, medium en zacht zorgen ervoor dat er in iedere situatie een geschikte pijpborstel te verkrijgen is. Een van de grootste voordelen van de Vikan pijpborstels is dat de borstelharen op een bijzondere manier verankerd zijn in het borstelblok. Dit geeft u de zekerheid dat de borstel zijn vezel tijdens het gebruik niet verliest. Daarnaast beschikken de pijpborstels over de FDA en Glass&Fork en zijn hierdoor geschikt om gebruikt te worden in voedselverwerkende ruimten en dus ideaal voor de catering branche.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle pijpborstels

Resultaat 1–24 van de 25 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Vikan pijpborstels in HACCP kleuren

De Vikan pijpborstels zijn beschikbaar in 9 verschillende kleuren. Daardoor is het gemakkelijk mogelijk om de pijpborstels te intregreren in uw HACCP protocol. U kunt hierdoor een reductie op de kans dat borstels gaan zwerven tussen meerdere verschillende afdelingen of hygiëne kritische zones. Door kleurcodering te gebruiken bevordert u de totale bedrijfshygiëne en reduceert u de kans op kruisbesmettingen. Uiteraard kunt u deze pijpborstels in dezelfde kleuren bestellen als de overige trekkersbezemstelen en bezems. Op deze manier creëert u een universeel gebruik van het kleurcoderingsconcept.

Ophangsystemen voor Vikan pijpborstels

Wanneer u deze borstels uit hygiënisch oogpunt wilt gaan gebruiken is het ook van belang dat de pijpborstels hygiënisch opgeruimd of opgehangen dienen te worden. Om de hygiëne te waarborgen is het van belang dat borstels niet op werktafels of op de vloer liggen. Om dit te reduceren heeft Vikan speciaal een ophangsystemen voor pijpborstels ontwikkeld zodat de borstels netjes en hygiënisch opgehangen kunnen worden. Tevens biedt de juiste wijze van opbergen een verlenging van de levensduur en hangen de pijpborstels altijd voor het grijpen, uiteraard motiveert dit het gebruik van de schoonmaakmaterialen bij uw personeel.