Sterk absorberende werkdoeken met kleurcodering - Kimberly Clark

Hygiënesupply vindt een schone plek om te werken erg belangrijk. Een schone werkplek is niet alleen prettiger om in te werken, maar ook nog eens veiliger voor de medewerkers.
Wij bieden u een ruim assortiment aan met verschillende soorten werkdoeken. De sterke en absorberende doeken in onze webshop zijn van het merk Kimberly Clark en zorgen voor veel schoonmaakgemak! De werkdoeken zijn gemaakt met een speciale Hydroknit-technologie, zodat de doeken meerdere keren gebruikt kunnen worden. Ook zijn ze zowel nat als droog te gebruiken.

Filteren
Sorteren op
Alle werkdoeken

Toont alle 12 resultaten

Sorteer op

Als sneeuw voor de zon weggepoetst

De werkdoeken in onze webshop zijn in verschillende soorten, maten en kleuren te vinden. Ook verschillen ze op het gebied van duurzaamheid. De ene werkdoek kunt u het beste na één keer gebruiken weggooien en de andere gaat voor een langere tijd mee, doordat ze van sterker materiaal gemaakt zijn. Hierdoor zijn ze uitwringbaar. In de webshop vindt u ook werkdoeken met een powerpocket reliëf. Dit reliëf helpt bij het opnemen van vuil en ze kunnen gebruikt worden om zacht te schrobben. De werkdoeken die dit reliëf bevatten, dragen bij tot vermindering van kruisbesmetting met behulp van een speciale kleurcodering. De werkdoeken kunnen gebruikt worden voor veel verschillende doeleinden:

  • industriële locaties waar zware taak segregatie vereist is;
  • diepe reiniging in klinische ruimtes en bij patiënten;
  • voedselverwerkingsgebieden.

Poetsdoeken die nat én droog te gebruiken zijn

De poetsdoeken krijgen veel te verduren. Ze worden gebruikt om de vuilste plekken weer schoon te maken en ook het poetsen van glas is geen uitzondering. Om deze reden vindt het merk Kimberly Clark het van groot belang dat de doeken sterk en absorberend zijn, zodat ze tijdens het schoonmaken niet scheuren. Daarnaast zijn de werkdoeken zowel nat als droog te gebruiken. Zo verdwijnen zelfs de grootste vlekken als sneeuw voor de zon! Efficiënt en hygiënisch schoonmaken? Dat is geen enkel probleem met de poetsdoeken van Kimberly Clark.

Hydroknit-technologie: beter voor het milieu en de portemonnee

De werkdoeken met de zogeheten Hydroknit-technologie, kunnen meerdere keren gebruikt worden, doordat ze zo sterk zijn. Dit is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. De doeken zijn uiterst absorberend, sterk en duurzaam en zijn droog en nat te gebruiken. Daarnaast kunnen ze tegen bijna alle oplosmiddelen en dragen ze bij tot vermindering van kruisbesmetting door kleurcodering. Onmisbaar dus in elk bedrijf waar hygiëne van belang is.

Werkdoeken in verschillende soorten, maten en kleuren

In onze webshop vindt u verschillende soorten, maten en kleuren werkdoeken met ieders een specialisatie. Zoekt u een doek waarmee meerdere keren schoongemaakt kan worden en die zowel nat als droog gebruikt kunnen worden? Kies dan voor een werkdoek met de Hydroknit-technologie. Wilt u werkdoeken aanschaffen die u in een speciale dispenser kunt plaatsen voor nog meer hygiëne? Koop dan bijvoorbeeld de Wypall X80 Plus die kwartgevouwen is. Worden de doeken vooral gebruikt op een locatie waarbij het verminderen van kruisbesmetting van groot belang is? Dan zijn werkdoeken met een powerpocket reliëf erg geschikt. Voor de dispenser kunt u natuurlijk ook bij ons slagen. In de webshop vindt u de categoriepagina ‘Dispensers‘ waar u kunt kiezen uit een ruim assortiment met verschillende dispensers.