Aluminium Vikan telescoopstelen

U kent het vast wel: de grote ramen van uw bedrijfspand moeten weer eens gewassen worden. Het liefst stelt u dit nog even uit, het is namelijk nogal een klus. Daarnaast vindt u het niet zo prettig om op zo’n hoge ladder te staan, in de angst om er vanaf te vallen. Die angst is nu verleden tijd! Voor het reinigen op hoogte, maakt u vanaf nu gebruik van de aluminium telescoopstelen van Vikan. Ergonomisch, eenvoudig & snel!

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle aluminium

Toont alle 8 resultaten

Sorteer op

Verschillende uitvoeringen aluminium telescoopstelen

De Vikan aluminium telescoopstelen zijn te verkrijgen in diverse lengtes, kleuren en uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de aluminium variant met een gekleurde steel, zodat u kunt voldoen aan de HACCP richtlijnen. Ideaal voor grotere panden waarin zich meerdere ruimtes bevinden met verschillende doeleinden. Gebruik bijvoorbeeld een rode steel voor het sanitaire gedeelte en een blauwe voor de bedrijfskeuken. Voor het wassen van de ramen, kunt u een steel aanschaffen met watertoevoer. Deze bevestigt u eenvoudig aan de kraan middels een gardenakoppeling of slangpilaar, waardoor u tegelijkertijd kunt reinigen en spoelen. Combineer de telescoopstelen met diverse opzetstukken van Vikan om het schoonmaakproces te vereenvoudigen.

Vikan aluminium telescoopsteel

De aluminium telescoopstelen van Vikan zijn uitermate geschikt voor gebruik in branches als de voedingsmiddelenindustrie en de gezondheidszorg. Vikan richt zich namelijk op gebruikers die werken in een omgeving waar hygiëne op de eerste plek staat. Dit alles maakt dat de aluminium telescoopstelen bijdragen aan een veilige en hygiënische productieomgeving. 

De voordelen van aluminium telescoopstelen

– De aluminium stelen zijn corrosiebestendig.

– Aluminium is licht, waardoor u eenvoudig en ergonomisch op hoogte kunt werken.

– De stelen zijn 100% recyclebaar en dus duurzaam.

– De aluminium telescoopstelen van Vikan kunnen eenvoudig worden bevestigd aan onze bezems, vegers en waterborstels.

– Kiest u voor een variant met watertoevoer? Dan reinigt u nog sneller en eenvoudiger.

– De handvaten van de stelen zijn slipvast en bieden extra grip.

– De telescoopstelen kunnen multifunctioneel worden ingezet.

Kortom: met de aluminium telescoopstelen van Vikan wordt schoonmaken op grote hoogte een makkie!