Vikan flexibele waterslangen

Bent u werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie? Dan staan voedselveiligheid en keukenhygiëne zeker hoog op uw prioriteitenlijstje. Voor het schoonmaken en reinigen van uw bedrijfskeuken, maakt u gebruik van de koudwaterslangen van Vikan. Zo reinigt u uw apparatuur eenvoudig op de plaats waar deze zich bevindt. De flexibele waterslangen van Vikan zijn geschikt voor het geleiden van koud (drink)water.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle flexibele slangen

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Flexibele waterslangen voor industrieel gebruik

De slangensets zijn geschikt voor het gebruik in onder andere de voedingsmiddelenindustrie en de gezondheidszorg. Ideaal voor het reinigen van bijvoorbeeld uw bedrijfskeuken. De slangen zijn te gebruiken in combinatie met water met een temperatuur tussen de -5 en 40 °C. Wilt u gebruikmaken van water met een temperatuur boven de 40 °C? Neem dan eens een kijkje bij onze heetwaterslangen.


Koudwaterslangen gemaakt van PVC

De flexibele slangen van Vikan zijn gemaakt van PVC en zijn voorzien van twee vaste snelkoppeling en een aansluiting voor op de kraan. Het voordeel van PVC is onder andere dat knikken wordt voorkomen. Daarnaast is het materiaal duurzaam en geschikt voor intensief gebruik. De koudwaterslangen van Vikan voldoen aan de Amerikaanse en Europese wetgeving, waardoor ze geschikt zijn voor het contact met voedingsmiddelen. De slangenset van Vikan is te verkrijgen in een variant van 10 of 15 meter.


Bekijk ons Vikan assortiment

Naast koudwater- en heetwaterslangen, bieden wij – speciaal voor condenstrekkers – een uitvoerslang aan in ons assortiment. Deze slang bevat een ½” snelkoppeling, zodat u deze eenvoudig bevestigt. Ideaal voor het verwijderen en afvoeren van condenswater. Combineer onze waterslangen eenvoudig met de slangkoppelingen, zodat u de slang eenvoudig verbindt aan uw kraan of pomp. Zit het reinigingsproces erop? Berg uw slangen dan hygiënisch en netjes op met behulp van een RVS slanghouder.

Heeft u nog vragen over het gebruik van koudwaterslangen, of bent u op zoek naar adviezen? Neem dan gerust contact met ons op.