Vikan in verschillende branches

Hygiene Supply is uw betrouwbare partner in advisering en levering van het complete product assortiment van Vikan Hygiëne Systems.

Vikan in Detailhandel en Supermarkten

Vikan’s kleur gecodeerde concept van schoonmaakartikelen is makkelijk te gebruiken. Het verwijderd het risico van kruisbesmetting en geeft de medewerkers de toegang tot het juiste gereedschap voor een effectieve reiniging. Lees meer over Vikan in detailhandel en supermarkten!

Vikan in Gezondheidszorg

Het voorkomen van de verspreiding van infecties vereist een klinisch schone omgeving, terwijl een zichtbaar schone werkomgeving de patiënten en bezoekers verzekert van een hoog niveau van hygiënische reiniging. Lees meer over Vikan in de gezondheidszorg.

Vikan in Keuken en Restaurant

Lees meer over het gebruik van Vikan producten ter bevordering van een goede keukenhygiëne binnen uw keuken en/of restaurant.

Vikan in Onderwijs en Overheid

Het afleveren van een schone faciliteit tegen een lage kostprijs. Daarnaast is het realiseren van een veilige werkomgeving een basis vereiste van elk schoonmaakprogramma in het onderwijs of bij overheidsinstellingen. Lees meer over Vikan in onderwijs en overheid.

Vikan in Transport

In de transport sector draait de functionaliteit van de producten om een efficiënte en effectieve reiniging van touringcars en stadsbussen, commerciële vrachtwagens en bestelwagens, treinen en trams en vliegtuigen. Vikan biedt het enige volledige reinigingssysteem voor de commerciële transportsector. Lees meer over Vikan in de transport.

Vikan in Voedingsmiddelenindustrie

Voedselveiligheid en de voorkoming van kruisbesmetting is één van de belangrijkste pijlers achter de strenge hygiëneregels en Arbowetgeving. Een mislukking in de beheersing van één van deze processen kan leiden tot een terugroepactie van grote aantallen producten. Lees meer over Vikan in de voedingsmiddelenindustrie.