Ophangsysteem voor bezems en borstels

Ophangsystemen

Het ophangen van uw stelen, bezems en andere borstelmaterialen is cruciaal voor het hygiënisch opruimen hiervan. Vikan heeft hiervoor speciaal de ophangsystemen ontwikkeld. Deze ophangsystemen zijn zo ontworpen dat ze bijdragen aan de orde en netheid op de werkplek, maar ook aan de gebruiksvriendelijkheid van de materialen die erop hangen. Zo worden medewerkers gestimuleerd om de borstels en bezems sneller te gebruiken wanneer deze voor het grijpen hangen. Een bijkomend voordeel is dat wanneer de borstels en bezems niet op de grond staan of hangen ze sneller drogen, waardoor bacteriegroei gereduceerd word. Wanneer de schoonmaakmaterialen netjes in een draadrek worden opgehangen verlengt dit tevens de levensduur hiervan.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle ophangsystemen

Resultaat 1–24 van de 35 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Ophangsystemen voor bezems van RVS of kunststof

Vikan heeft twee soort ophangsystemen voor bezems namelijk een RVS variant en een kunststof variant. Vaak wordt er vanuit de voedingsmiddelenindustrie een voorkeur gegeven aan RVS ophangrekjes. Tegenwoordig zien we steeds meer dat de kunststof variant van het vikan ophangsysteem steeds meer aan populariteit wint. Het voordeel van het kunststof ophangrek is dat deze gemakkelijk te reinigen is doordat hij demonteerbaar is. Daarnaast kan de configuratie van dit ophangrek naar wens aangepast worden. Een bijkomend voordeel van de kunststof ophangsystemen is dat deze leverbaar zijn in 9 kleuren en dus geïmplementeerd kunnen worden

Bezem ophangsystemen in 9 kleuren

Kleurcodering heeft tegenwoordig een belangrijke positie ingenomen in uw HACCP programma. Kleurcodering is een van de belangrijkste tools om de hygiëne binnen uw productiefaciliteit beheersbaar te maken. Een bijkomend voordeel van de Vikan bezem ophangsystemen is dat deze leverbaar zijn in 9 verschillende kleuren. Dit betekent dat u uw ophangsysteem kunt aanpassen aan de kleur die leidend is op de desbetreffende afdeling.