Vikan vloertrekkers in HACCP kleuren

Vikan Vloertrekker

Vikan vloertrekkers zijn er in diverse soorten en maten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de vloertrekkers met een draaibare kop of met een vaste kop te kiezen. Uiteraard is het ook mogelijk om de vloertrekkers in diverse breedte maten te kiezen. De beschikbare maten van de vloertrekkers zijn 40cm, 50cm, 60cm en 70cm. Vikan heeft haar vloertrekkers verdeeld over twee categorieën namelijk de ultra hygiëne Vloertrekkers en de normale vloertrekkers. De ultra hygiëne vloertrekkers zijn uit een stuk gegoten en hebben hierdoor geen naden, kieren en randen. Dit zorgt ervoor dat vuil, bacteriën en vocht zich hier niet kunnen ophopen. Voor de meeste kritische hygiëne zones binnen uw onderneming is het gebruik van een ultra hygiëne Vloertrekker een must! Wanneer hygiëne iets minder belangrijk is er de Vikan klassieke vloertrekker en de Vikan full colour vloertrekker. Om het assortiment compleet te maken beschikt vikan ook over een aantal soorten handtrekkers.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle vloertrekkers

Resultaat 1–24 van de 58 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Vloertrekker voor de horeca

Wanneer u werkzaam bent in de horeca weet u als geen ander dat hygiëne en reinheid van ontzettend groot belang zijn voor uw onderneming. Omdat u ook met voedsel te maken heeft zijn er strengere en kritische controles op het gebruik van uw schoonmaakartikelen zoals borstelsbezems en vloertrekkers. Vikan heeft ervoor gezorgd dat haar vloertrekkers zowel Glass en Fork en FDA gecertificeerd zijn. Dit houdt in dat ze gebruikt mogen worden in ruimten waar voedsel verwerkt word. Daarnaast is de efficiency en de kwaliteit van de vloertrekker van ongekende klasse waardoor uw eindresultaat beter word.

Vikan vloertrekker ophangen

Wanneer u serieus bezig bent met de hygiëne op de werkvloer is het van belang dat uw borstels, bezems en vloertrekkers op een juiste manier opgeborgen worden. Het is hierbij aan te raden dat de materialen niet in aanraking komen met de vloer. Vikan heeft hiervoor speciaal een ophangsysteem voor de vloertrekker ontwikkeld. Dit ophangsysteem biedt de mogelijkheden om uw borstelmaterialen en uw vloertrekkers hygiënisch op te hangen. Uiteraard zorgt dit ook voor een overzichtelijke, nette en ordelijke werkplek waarbij uw medewerkers altijd op een eenvoudige manier de juiste materialen weten te vinden om uw onderneming goed schoon te houden.