FFP1 masker voor basisbescherming

Mondmaskers worden veelal gebruikt binnen de bouwsector, zorginstellingen en voedingsmiddelenindustrie. Zo dienen ze ter bescherming van schadelijke stoffen, bacteriën en infecties zoals het norovirus. Stofmaskers zijn binnen bepaalde werkplekken zelfs verplicht volgens de Arbowetgeving. Zo is het inademen van veilige en schone lucht van groot belang voor de gezondheid van de mens. Om u te beschermen tegen schadelijke stoffen van buitenaf, kunt u gebruikmaken van onze FFP1 mondmaskers.

Filteren
Sorteren op
Alle ffp1 stofmaskers

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Wat houdt FFP1 precies in? Waar is het tegen bestand?

Het FFP1 masker bieden een lichte bescherming van minimaal 80% tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Van dit type masker mag de zijkant lekkage (rondom het gezicht) niet meer zijn dan 22 %. Dit soort maskers worden vooral gebruikt binnen ziekenhuizen en zorginstellingen wanneer er sprake is van het norovirus. Dankzij de ActivForm technologie sluit het FFP1 masker eenvoudig aan op uw gezicht.


FFP1 maskers: welke soorten zijn er verkrijgbaar?

Er bestaan diverse typen FFP1 maskers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een variant met of zonder ventiel. De FFP1 mondmaskers van het merk Moldex beschikken over een Klima-ventiel. Hiermee vermindert de vochtigheid en warmte binnen in het masker. Deze maskers bieden bescherming tegen onschadelijke fijnstoffen, rook, water en op olie gebaseerde nevels en aërosolen. De FFP1 mondmaskers met ventiel worden verkocht in een doos met een inhoud van 10 stuks. U kunt daarnaast kiezen voor een mondmasker met een doorlopende draagband, of een met een clipsluiting.


Wilt u meer weten over FFP1 stofmaskers of heeft u een andere vraag?

Bent u op zoek naar een hogere bescherming? Kijk dan bij onze FFP2 of FFP3 stofmaskers. Heeft u verder nog vragen over het gebruik van stofmaskers? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag, tijdens kantooruren.